AcasăNewsUluitoarea explicatie a sotiei lui Laurentiu Mironescu despre arestarea fostului secretar general...

Uluitoarea explicatie a sotiei lui Laurentiu Mironescu despre arestarea fostului secretar general de la Interne: L-a ajuns „Blestemul Anvers”!

Deja se vorbeste de o gaura” de 50 miliarde euro pierdute de statul roman prin Portul Constanta. Sute de mascati de la toate structurile posibile si imposibile au iesit la „shooting”, stand frumusel la poze atunci cand mai desfac cate un container cu chiloti chinezesti de contrabanda.

Nunta Adrianei cu Laurentiu a fost una de superfite, care a avut loc chiar pe plaja, in prezenta multor VIP –uri, dar si a unor afaceristi arabi controversati

Senatorul Mircea Banias a ramas in libertate, de unde lanseaza povesti lacrimogene despre cum cerea spaga ca sa o dea copiilor surzi din judet. Oricum, cel putin pana acum, Laurentiu Mironescu ramane marele pierzator al intregii tarasenii.

Iar sotia sa, sigura pe sine, da o explicatie naucitoare despre mazilirea fostului secretar general de la Interne : cica l-ar fi ajuns „Blestemul Anvers”!

Respect maxim pentru Tuchi!

Astfel , Adriana Mironescu a vrut sa spulbere legenda cum ca sotul ei ar fi finul presedintelui Traian Basescu. De altfel, a lasat sa se inteleaga ca marirea, dar si decaderea fostului secretar general de la Ministerul de Interne s-ar datora unei simple coincidente, si anume ca Laurentiu a facut si el specializarea si a obtinut un master tot la Anvers.

Iar de numele portului belgian mai este legata si prietenia dintre tatal lui Laurentiu si Mircea Basescu, acesta din urma recunoscand chiar ca ii poarta un respect maxim lui Tuchi Mironescu.

Sute de politisti si jandarmi au dat iama in portul Constanta Agigea Sud, unde, culmea, lucreaza ca inspector principal si Angelica, fosta sotie a lui Laurentiu Mironescu

Pe al carui fiu pare sa-l fi ajuns acum „Blestemul Anvers”, fiind, cel putin pana in prezent, veriga slaba din tot acest lant al slabiciunilor.

La a treia casnicie

 

Idila dintre Laurentiu Mironescu si Adriana Avram a fost una fulgeratoare. Demnitarului i s-au aprins rau calcaiele, el parasindu-si de urgenta familia, pentru a-si putea uni destinele cu fosta jurnalista, care deja mai trecuse prin doua casnicii. Nunta celor doi a fost una de superfite, oficiata chiar pe plaja, unele VIP-uri invitate retragandu-se totusi discret, dupa ce au vazut ca ar fi trebuit sa fie vecini de masa cu mai multi afaceristi arabi extrem de controversati. Apropiatii cuplului o considera pe Adriana Mironescu, fosta Avram, fosta Paduretu, o femeie extrem de puternica, care avea o mare influenta asupra sotului aflat acum in arest.

Bate-un vant rece din balta / La Agigea-n port …

„Mascatii” bantuie printre dane mai ceva ca babele cu plasele goale printre tarabele pietele bucurestene.

Atmosfera este sumbra, celebrul refren „La Chilia-n port”, pe care maharii constanteni il ascultau cu atata placere pe la petrecerile cu lautari, capatand acum cu totul alte conotatii. Ca o ironie a sortii, in Portul Constanta Agigea Sud, fief recunoscut si al firmelor sub acoperire ale SRI –ului, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, lucreaza si fosta sotie a lui Laurentiu Mironescu, Angelica. Aceasta este inspector principal si, cu cateva luni bune in urma, dadea o declaratie surprinzatoare, sustinand ca nu crede ca anchetatorii vor calca vreodata pe acolo. Uite insa ca s-a inselat, sau nu stia inca de „Blestemul Anvers” …

 

author avatar
Catalin Tache
5.118 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger