AcasăNewsUPDATE: sedinta de Guvern anuntata pentru luni dupa-amiaza, amanata

UPDATE: sedinta de Guvern anuntata pentru luni dupa-amiaza, amanata

Guvernantii si parlamentarii au demonstrat cu brio ca nu stiu sa citeasca aberatiile pe care le legifereaza

UPDATE: Desi in prima faza fusese programata o intrunire a reprezentantilor Executivului pentru luni la ora 16, ulterior s-a transmis faptul ca sedinta se amana pentru marti. Inca nu a fost anuntata o ora la care va incepe sedinta extraordinara a Guvernului.

Ministrii sunt asteptati in dupa-amiaza acestei prime zile a saptamanii la sediul Guvernului.

In aproximativ doua ore urmeaza sa inceapa, la Palatul Victoria, o sedinta a Cabinetului Dancila. Intrunirea ministeriala este trecuta la ora 16 pe agenda premierului. Din cate se pare, reuniunea executivului are ca obiect tema referendumului pentru familie.

De altfel, in cursul acestei zile judecatorii Curtii Constitutionale au dat unda verde, practic, organizarii acestei consultari populare, constatand, cu majoritate de voturi, „ca Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei respecta dispozitiile constitutionale referitoare la revizuire”, din cate s-a transmis intr-un comunicat al CCR. Luna viitoare, mai exact la finele primei saptamani din octombrie, romanii sunt asteptati sa se pronunte cu privire la eventuala schimbare a formularii actuale cu referire la familie – de la faptul ca familia se intemeiaza pe casatoria intre soti, cum figureaza la momentul de fata, cu varianta casatoriei intre un barbat si o femeie.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger