Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ultima moda in make-up: cu penisul pe fata

Ultima moda in make-up: cu penisul pe fata

Autor:

Gusturile nu se discuta. Asa spune o vorba, insa unii oameni parca prea exagereaza, alegandu-si fie un stil vestimentar, un look sau un machiaj cu totul si cu totul inedit.

 

Drawing penis.x206 Ultima moda in make up: cu penisul pe fata

Fetele se mândresc şi îşi etalează fară jenă făloşenia

penis Ultima moda in make up: cu penisul pe fata

Băieţii au mers prea departe

Pentru a iesi in evidenta, unele tinere incearca sa faca tot posibilul pentru a atrage atentia celor din jur. Acesta este si cazul unor fete din Statele Unite, asemenea multor alte tinere de peste Ocean care nu au gasit altceva mai bun de facut decat sa-si faca machiajul adaugand un… penis. Asa, sigur vor atrage atentia nu numai in club, ci si pe strada. Partea proasta este ca moda s-a extins si la unii baieti, care au gasit de cuviinta sa-si tatueze organul genital pe obraz. Unde au mai pus si un piercing.


2 comentarii to Ultima moda in make-up: cu penisul pe fata

  1. Marius

    Lucrezi in timpul liber!
    Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email:

  2. zqw

    Lucrezi in timpul liber!
    Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email:mariuszqw12@yahoo.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!