AcasăNewsUltima moda in make-up: cu penisul pe fata

Ultima moda in make-up: cu penisul pe fata

Gusturile nu se discuta. Asa spune o vorba, insa unii oameni parca prea exagereaza, alegandu-si fie un stil vestimentar, un look sau un machiaj cu totul si cu totul inedit.

Fetele se mândresc şi îşi etalează fară jenă făloşenia
Băieţii au mers prea departe

Pentru a iesi in evidenta, unele tinere incearca sa faca tot posibilul pentru a atrage atentia celor din jur. Acesta este si cazul unor fete din Statele Unite, asemenea multor alte tinere de peste Ocean care nu au gasit altceva mai bun de facut decat sa-si faca machiajul adaugand un… penis. Asa, sigur vor atrage atentia nu numai in club, ci si pe strada. Partea proasta este ca moda s-a extins si la unii baieti, care au gasit de cuviinta sa-si tatueze organul genital pe obraz. Unde au mai pus si un piercing.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.800 afisari

2 COMENTARII

  1. Lucrezi in timpul liber!
    Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email:

  2. Lucrezi in timpul liber!
    Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email:mariuszqw12@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger