AcasăNewsUite-l pe primul-ministru Ponta jucand baschet cu Badea si Ciutacu! - VIDEO

Uite-l pe primul-ministru Ponta jucand baschet cu Badea si Ciutacu! – VIDEO

Victor Ponta a lasat deoparte pentru cateva ore indatoririle oficiale, cravata si costumul, si a intrat pe terenul de bashet, in „Confruntarea greilor”, un meci caritabil organizat de cativa liceeni bucuresteni, sustinuti de Mircea Badea si Victor Ciutacu.  Partida a avut loc in aceasta dupa-amiaza, la Sala Rapid din Capitala.

Alaturi de Ponta, realizatorii Antena 3, Badea si Ciutacu, au intrat in teren alaturi de cativa liceeni pasionati de sport si care si-au dorit in acelasi timp sa se implice intr-un proiect ale caror fonduri sunt menite sa-i ajute pe colegii lor cu probleme financiare.

„Ma bucur ca a venit Victor. Aici suntem Victor si Victor, in afara salii este domnul prim-ministru. stiu ca ii place baschetul, eu l-am invitat sa vina alaturi de noi, habar nu aveam daca avea timpul necesar, starea si mi-a raspuns instantaneu ca vine cu cea mai mare placere. Am inteles ca a ajuns chiar inaintea mea, ceea ce ma bucura si mai tare”, a declarat Ciutacu, la Antena3.

Sustinuti din tribune de alti elevi, dar si de demnitari si oameni din sport, Ponta, Ciutacu si Badea s-au straduit sa-si ajute echipele sa castige. Chiar daca in ultimele minute ale partidei liceenii din tabara realizatorului „Vorbe grele” aveau un avantaj, toti cei prezenti la eveniment au spus ca important cu adevarat a fost faptul ca multi au raspuns initiativei lor si ca au venit la meci, si-au cumparat bilet, dar au si facut donatii, iar toti acesti bani vor ajunge la tinerii care au nevoie de sprijin.

Premierul Ponta a venit la meci alaturi de cei doi copii ai sai, Irina si Andrei.

960 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger