AcasăNewsUite furtu’, nu e furtu’ la AEP

Uite furtu’, nu e furtu’ la AEP

Pana sa salveze Romania, Nicusor Dan trebuie sa se salveze pe el si USR-ul din ghearele procurorilor

Autoritatea Electorala Permanenta o scalda cu disparitia unor documente legate de finantarea partidului lui Nicusor Dan la localele din 2016.

Pana sa salveze Romania, Nicusor Dan trebuie sa se salveze pe el si USR-ul din ghearele procurorilor

Dupa ce s-a vorbit despre furtul unor documente depuse de USB la AEP, Politia Capitalei a verificat situatia la sediul Autoritatii. Unde, surpriza, nimeni nu a vrut sa reclame incidentul. „Am facut verificari la momentul aparitiei stirilor, dar nu a depus nimeni plangere din partea AEP. S-a luat legatura cu ei, dar nu au dorit sa depuna plangere”, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur. Concomitent, persoane din AEP au sustinut ca de fapt nu a fost vorba de furt ci doar de o ”scurgere interesata” de informatii – scurgere care a permis publicului larg sa afle ca impecabilul Nicusor Dan este anchetat pentru modul in care a fost finantat si a cheltuit banii in campania electorala. Iar spre deosebire de AEP, care o scalda cand vine vorba despre Nicusor Dan, Parchetul confirma ca a luat USB/USR la puricat.

Penibil fara margini

Filmat de doua ori pe cand dormea in post, labartat in fotoliul de senator, useristul Mihai Gotiu a dat o explicatie de un ridicol perfect: sustine ca a fost doborat de oboseala acumulata dupa ce a vegheat ”zi si noapte pentru a bloca asaltul partidelor din coalitia de la putere impotriva Justitiei”. Asta dupa ce tot el recunoscuse cinstit, in prima faza, ca adormise plictisit fiind de dezbaterile purtate in plen. Cert este ca votantii USR nu au de ce sa se planga: Nicusor Dan si ai lui le-au promis ca vor face o politica altfel iar acum se tin de cuvant.

author avatar
Simona Badulescu
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger