AcasăNewsUite cum si-o poate lua Firea peste nas!

Uite cum si-o poate lua Firea peste nas!

Un bilant al primului an de mandat al primaritei Bucurestilor ar baga in depresie si pe naivii care si-au inchipuit ca doamna nu trebuie sa fie vreo intelectuala elitista ci doar un edil gospodar care sa puna urbea pe picioare.

Aiurea! Printre alte tone de promisiuni pe cap de cetatean(„voi face revolutie in materie de trafic in capitala”) Firea a anuntat, inca de anul trecut, ca va cumpara 400 de autobuze, 100 de troleibuze si tot atatea tramvaie, toate ultimul racnet si mai ales echipate cu aer conditionat.

Vatmani nu va da Firea aer conditionat Protestati si conduceti in fuste precum colegii francezi

Cum lansarea licitatiei pentru achizitia acestora(finalizata de atunci in caietul de sarcini) a fost anuntata intr-o zi cu ghinion(marti 13 iunie), caldura a venit si atenteaza la vietile bucurestenilor nevoiti sa circule in viermii puturosi de tabla incinsa la 50 de grade, numiti in continuare tramvaie. Nici vatmanii n-o duc usor: lipsa aerului conditionat ii dezbraca de eventuala uniforma( de multe ori si de maniere), ii vezi in maieu si cu prosoape ude pe ceafa. Dar, dna Firea,  am gasit solutia care impaca si capra si varza. Vine pe modelul francez! Asadar, cum conducatorii tramvaielor (si calatorii) vor transpira mult si greu si in vara asta in micutul Paris, primii pot cere primariei(si RATB-ului) sa poarte fuste, precum colegii lor mai smecheri din Nantes, care deja s-au intolit cu ele, protestand in urma unei masuri care le interzice purtarea de pantaloni scurti, desi oamenii au spus ca temperatura din cabine ajunge la 50 de grade, hopa, si la ei. Apoi, de la noul port pana la o alta promisiune a primaritei Capitalei, de a „gasi caile economice pentru ca transportul public sa fie gratuit”, n-ar mai fi decat un pas. Cum aerul conditionat se incapataneaza sa nu fie „dat in folosinta”, toate cele bune dna primar si succese nebanuite, iar voi, vatmani, la fuste!

author avatar
Bogdan Borcea
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger