Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Uite cum arata vila de 2,5 milioane de euro

Uite cum arata vila de 2,5 milioane de euro

Autor:

Cea mai tare vila din Romania se afla in Judetul Buzau, in domeniul Carpathian Estates. Minunatia a fost proiectata de un vestit arhitect american pe nume Jim Ruscitto si este proprietatea unuia dintre fondatorii lantului de farmacii Sensiblu, Robert Ludovic Charles Simon.

 

casa Uite cum arata vila de 2,5 milioane de euro

Locuinţa are 1200 mp

Vila, inaltata in apropiere de Manastirea Ciolanu, este scoasa la vanzare pentru 2,5 milioane de euro chiar in cadrul Targului imobiliar tIMOn care s-a deschis ieri, in Bucuresti. Suprafata utila a vilei este de numai 1.200 de mp, si proprietatea  mai include o ferma, doua lacuri, o livada, o gradina de legume, o sera si o plantatie de capsuni si zmeura. Pentru constructia imobilului s-au folosit busteni de pin, pietre din Alpii Francezi si ardezie din Norvegia si Brazilia.

cas9 Uite cum arata vila de 2,5 milioane de euro

Finisaje de excepţie

Vila are si o piscina interioara de 22 de metri, sauna, jacuzzi si zona de fitness. Adica, vorbim despre un Paradis ceva mai mic. Pana la vanzare, intreaga  proprietate poate fi inchiriata cu 1.800 de euro/weekend. Firma care opereaza proprietatea este Exclusive Estate & Events, detinuta de o companie inregistrata in Cipru si la care administrator este Robert Ludovic Charles Simon, unul dintre fondatorii grupului A&D Pharma, grup care detine si lantul de farmacii Sensiblu.

cas5 Uite cum arata vila de 2,5 milioane de euro

Piscină, fitness, jacuzzi

cas10 Uite cum arata vila de 2,5 milioane de euro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!