Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Uite ce program au de sarbatori Posta Romana, Ratb-ul, Metrorex-ul, bancile si supermarketurile!

Uite ce program au de sarbatori Posta Romana, Ratb-ul, Metrorex-ul, bancile si supermarketurile!

Autor:

Bancile, RATB-ul, Metrorex-ul si supermarketurile au programe speciale de sarbatori. Mai jos vei putea gasi lista completa a schimbarilor ce vor avea loc de Craciun si Revelion, pentru a nu fi luat prin surprindere.

 

transp 300x186 Uite ce program au de sarbatori Posta Romana, Ratb ul, Metrorex ul, bancile si supermarketurile!

(foto: jurnalul.ro)

Mijloacele de transport in comun vor circula de Craciun si de Revelion dupa cum urmeaza: de Revelion cursele de noapte ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) vor ramane neschimbate, la acestea se vor adauga si tramvaiele de pe liniile 1 si 41. In zilele de 25, 26, 29, 30, 31 decembrie 2012, dar si in zilele de 1, 2, 5 si 6 ianuarie 2013, tramvaiele, autobuzele si troleibuzele din Capitala vor circula dupa programul obisnuit de duminica. In zilele de 24, 27, 28 decembrie 2012, dar si in perioada 3 – 4 ianuarie a anului viitor toate mijloacele de transport in comun vor functiona in regim normal.

Metrorex a anuntat ca in zilele de 25 si 26 decembrie si in primele doua zile ale anului viitor, metroul va circula astfel:

– Magistrala 1 (Republica – Dristor 2) – trenurile vor circula la un interval de 8 – 10 minute.
– tronsonul comun al Magistralelor 1 si 3 (Dristor 1 – Eroilor) – trenurile vor circula la un interval de 4 – 5 minute.
– Magistrala 2 (Berceni – Pipera) – trenurile vor circula la un interval de 8 – 10 minute.

– Magistrala 3 (Anghel Saligny – Preciziei) – trenurile vor circula la un interval de 8 – 10 minute.
– Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu) – trenurile vor circula la un interval de 8 -10 minute.

Metroul va circula la intervale cuprinse intre 4 si 9 minute pe Magistrala 2 in zilele de 24, 27, 28 si 31 decembrie.

De Revelion, romanii vor putea circula cu metroul pe parcursul intregii nopti, trenurile urmand sa opreasca in statii la un interval de circa 20 de minute. In zilele de 3, 4, 12 si 19 ianuarie ale anului viitor, dar si in perioada 7 – 11 ianuarie, metroul va circula astfel:

– Magistrala 1 (Republica – Dristor 2) – trenurile vor circula la un interval de 7 – 9 minute.

– tronsonul comun al Magistralelor 1 si 3 (Dristor 1 – Eroilor) – trenurile vor circula la un interval de 4 – 5 minute.

– Magistrala 2 (Berceni – Pipera) – trenurile vor circula la un interval 4 – 9 minute.

– Magistrala 3 (Anghel Saligny – Preciziei) – trenurile vor circula la un interval de 7 – 9 minute.

– Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu) – trenurile vor circula la un interval de 8 – 10 minute.

Potrivit business.ro, Posta Romana are si ea un program special de sarbatori. In Ajunul Craciunului toate oficiile postale aflate in mediul urban vor fi deschise in intervalul 08:00 – 14:00, in timp ce in mediul rural vor fi inchise. De Craciun si in prima zi de dupa, toate subunitatile postale din tara vor fi inchise, iar in ultima zi a acestui an vor fi deschise doar oficiile postate aflate in mediul urban. In primele doua zile ale anului 2013 toate oficiile postale din tara vor fi inchise.

Bancile isi asigura clientii ca vor alimenta bancomatele pentru ca nimeni sa nu intampine problemele atunci cand va dori sa faca extrageri de numerar. Unitatile Raiffeisen Bank vor fi inchise in zilele de 25, 26 decembrie 2012 si 1, 2 ianuarie 2013, cu exceptia celor aflate in hipermarketuri si in mall-uri. Programul va fi insa unul normal in Ajunul Craciunului si in ultima zi a anului. Banca Comerciala Romana (BCR) nu va avea program cu publicul in zilele de 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2013. In schimb, unitatile vor functiona dupa programul normal in data de 24 decembrie si in data de 31 decembrie. Pe data de 24 decembrie sucursalele si agentiile Bancii Transilvania vor avea program cu publicul in intervalul 09:00 – 17:00, urmand ca in urmatoarele doua zile acestea sa fie inchise. In zilele de 27 decembrie si de 28 decembrie sucursalele aceleiasi banci vor fi deschise pana la ora 18:00, in timp ce agentiile vor fi deschise publicului pana la ora 17:00. Pe 29 decembrie doar unele dintre unitatile Bancii Transilvania vor fi deschise, iar in perioada 30 decembrie – 2 ianuarie acestea vor fi inchise. Exceptie vor face doar unele dintre agentiile bancii aflate in centrele comerciale, care vor fi deschise in zilele de 30 si 31 decembrie.

Programul supermarketurilor il gasiti AICI.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!