AcasăNewsUite aici vor sa-si faca senatorii centru SPA cu piscina si fitness!

Uite aici vor sa-si faca senatorii centru SPA cu piscina si fitness!

Daca tot exista un spatiu care sa poata fi imbunatatit, in asa fel incat sa se transforme intr-un centru spa, cu piscina si facilitati pentru alesii care vor sa traga de fiare, intre doua sedinte, de ce sa nu fie folosit?

La doar cateva zile dupa ce s-a aflat despre propunerea venita din partea secretarului general adjunct al Senatului, jurnalistii au avut acces, joi, in subsolul PalatuluI Parlamentului, pentru a vedea unde s-ar putea deschide centrul spa cu pricina.

Este vorba de un proiect privind amenajarea unui spatiu din subsolul impresionantei cladiri, in care exista deja o piscina, insa nefunctionala, dupa cum se vede si din instantaneele urmatoare.

Dan Mihalache crede ca un astfel de proiect ar fi cat se poate de potrivit pentru alesii nostri, mai ales ca si la Parlamentul European s-au facut investitii in sprijinul demnitarilor, care beneficiaza nu doar de un astfel de centru de relaxare si intretinere corporala, ci si de o gradinita. Totul pentru a scapa de stresul ca nu au unde sa-si lase micutii, cat timp ei sunt preocupati cu chestiuni de politica europeana.

Ar mai trebui spus ca nu doar parlamentarii ar avea acces in spatiul destinat relaxarii, ci si oamenii obisnuiti.

 

 

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger