AcasăNewsUdrea vrea sa fie aparata de Romania impotriva Romaniei

Udrea vrea sa fie aparata de Romania impotriva Romaniei

Viata dupa gratii naste pretentii absurde

Udrea vrea avocat din oficiu. Cea mai tare harfa a zilei, nici nu stii daca s-o iei in …ras sau sa scuipi peste ea. Auzi, Elena Udrea care taia si spanzura in tara asta, Nuti plescoianca cea fara de frica, al mai relaxat si distins client al Starbucks din San Jose, tocmai ea nu-si permite un aparator! Si, din spatele gratiilor, cere cu disperare ajutorul diplomatilor de la Ambasada din Mexic, in speranta ca-i va fi pus la dispozitie un avocat din oficiu.

Viata dupa gratii naste pretentii absurde

S-au spus atatea despre Udrea incat si legenda lui Samson paleste. Cand colo, ce sa vezi, Nuti a marinarului haladuia in trei camere din Costa Rica, nu tu vila, nici sofer la scara, canci viata si stil de diva. Apropo, atat de tare ai saracit, nea Traiane? Elena, varianta lui octombrie 2018, isi plange singura de mila, uitand ca ce-si face omul cu mana lui se cheama lucru manual.

Pai, cum, Elena, acum vrei sa te ajute statul roman cu avocat din oficiu, dar cand a fost vorba sa-ti aperi imaginea in instantele din tara ai dat bir cu fugitii?! Credeai ca-i mai dulce traiul in Costa Rica, la mii de kilometri departare? Cum sa te apere tocmai Romania, cand tu esti trimisa in judecata chiar de Romania, ai o condamnare definitiva data tocmai intr-un proces in care ai prejudiciat Romania si tot aceleiasi Romanii i-ai bagat adanc mana in buzunar, sparlind ce ti s-a lipit de degetele unsuroase?! Unde s-a mai pomenit sa-ti ofere asistenta chiar cel care te vrea dupa gratii?

Este dreptul tau de cetatean? Corect, este, dar acelasi cetatean sfida, mai deunazi, o natiune intreaga oferind interviuri prin „Gazeta sporturilor” si pozand milfeste la 40 de anisori ai sai.

author avatar
Nicholas Cezar
639 afisari

6 COMENTARII

  1. Cu chipul asta ” angelic ” de CAL … nu de aparator are nevoie ci de jocheu ….s-au terminat cocosii si marimarii !

  2. Pai nu-l are pe Pepelea ala ce a aparat.-o mintand poporul roman ca nu fuge si a scos-o din tara cu Bica in Costa Rica?Cum tine baroul astfel de avocat, maine poimane o sa zica ca nu are arme si dupa ce omoara toți romanii sa rada fasolea pai eu doar am aparat-o… Pai se poate? E parte din mafie si nici nu stie sa apere.

  3. Hai sa gândim o lege ca nu pleci cat ai probleme. Romanii nu au calatorit 40 de ani si nu au murit. Se gandeste cineva cat pierde Costa Rica, SUA și Româniacu toantele astea 2 fara sa mai punem imaginea muci a justiției romane a serviciilor cat si banilor furati sau sistemul pleava lasat in urma? Miliarde 2 creaturi mamonice.

  4. Boanchis, parca te si vad stand la masa cu capul ala al tau de porc balbait si balos scriind cacanariile astea cu pseudonim. De ce nu semnezi mah cu numili real?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger