AcasăNewsUdrea se muta din Targsor in Capitala

Udrea se muta din Targsor in Capitala

Elena Udrea a fost eliberata, ieri, din Penitenciarul Targsor, dupa ce instanta suprema a decis inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.  Udrea este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului „Gala Bute”, dosarul aflandu-se in instanta din data de 21 aprilie.

Elena Udrea se intoarce acasa, dar sub supraveghere

Eliberarea Elenei Udrea a fost una cu ghinion totusi, politiciana trezindu-se ca a fost trimisa sa stea sub supraveghere intr-o casa de pe strada Unirii, in care a locuit pe vremea cand inca mai era maritata cu Dorin Cocos. Chiar daca a ajuns in arest la domiciliu cu adresa gresita, Elena Udrea a declarat ca iesirea ei din inchisoare este o dovada in plus ca „justitia mai are o sansa”. „Faptul ca eu, Elena Udrea, am putut iesi astazi pe poarta penitenciarului arata ca exista oameni profesionisti, curajosi si corecti, care pot face ca justitia sa fie dreapta”, a afirmat fostul ministru al Dezvoltarii. „Cred ca a fost destinul meu sa cunosc aceasta experienta, pentru ca astazi sunt zeci de mii de oameni (…) care isi pun speranta ca iesind de aici voi putea sa fac ceva pentru ei”, a mai filosofat Udrea pe tema perioadei pe care a petrecut-o in spatele gratiilor.

Invitatie pentru Traian Basescu

Dupa ce a iesit pe poarta inchisorii, Elena Udrea a tinut sa le multumeasca tuturor celor care au sprijinit-o in aceasta perioada, amintindu-l aici si pe Traian Basescu. Mai mult, aceasta a dat de inteles ca usa casei ei este deschisa pentru fostul presedinte, in cazul in care acesta va dori sa o viziteze. „Imi cer iertare mamei, familiei, prietenilor pentru ca i-am facut sa sufere, imi cer iertare celor care au fost langa mine, celor care ma iubesc si nu le-a fost usor. (…) Am vazut si oameni care nu au fost de partea mea, oameni din presa, vectori de opinie, dar au avut puterea sa dezbata acest caz in mod principal si corect. Nu ma asteptam si nu o sa dau nume acum, poate in viitor. In acelasi timp, le multumesc celor care si-au exprimat in continuare increderea in mine si in mod special presedintelui Traian Basescu care a continuat sa creada in mine”, a mai spus Udrea. Odata cu ea, ieri au parasit arestul si ceilalti doi inculpati in dosar Rudel Obreja si Tudor Breazu.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
537 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger