AcasăNewsUdrea, repetenta la fericirea care este

Udrea, repetenta la fericirea care este

Elena Udrea, nefericita in teologie si in Codul penal

Tocmai cand era pe cale sa ma lase cu gura cascata de minunile dumnezeiesti pe care nu m-as fi mirat sa le faca si ea, Elena Udrea cred ca si-a facut cruce cu stanga. Asteptam Institutul Fericirii, pe care urma sa-l lanseze pe piata, cu gura cascata. Si asteptam sa o vad cum isi ia masteratul in consiliere personala la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj. Ghinion. Au exmatriculat-o.

Elena Udrea nefericita in teologie si in Codul penal

In urma cu un an si jumatate, cea mai tare femeie din politica romaneasca, doamna Nuti Udrea, cadelnita ca prin practicarea credintei, prin rugaciuni si prezenta la biserica se poate trata orice problema. Eu am o problema cu 6/49, dar n-a mers figura. Am dat si acatist scris chiar pe biletul loto, dar tot degeaba.

Relatia cu Sfantul Dosar

Nici problema ei nu s-a tratat, DNA tragandu-i clopotele pe la Inalta Curte. O fi zis dascalul ceva, o fi pacatuit Nutica in post, nu pot sa-mi dau seama. Cert este ca au dat-o afara de la masterat. Abandon scolar, cum s-ar zice, caci n-a dat pe la cursuri, nici pe la examene, si gata ghinionul. N-au dat-o insa afara si de la instanta. Spune ea ca ar fi trebuit sa se preocupe mai mult de lucruri cu adevarat importante in viata, cum este aflarea lui Dumnezeu si relatia noastra cu Divinitatea. Doamna Nuti, nu relatia cu Al de sus e de baza acum, ci relatia cu cineva de prin Justitie, ca altminteri cazi la necaz niste ani multi, cu arpacas si turtoi. Macar un sfintisor de prin sistem, care sa duca biletelul cu pedeapsa zero. Macar un heruvim care sa traga cu urechea la ce vorbesc judecatorii cand nu esti pe-acolo. Zici ca n-ai avut starea de spirit sa studiezi teologia in perioada asta. Te cred. Nici eu n-am avut starea necesara sa nimeresc numerele castigatoare la 6/49, desi am pus biletul la icoana si am recitat putin din „Inger, ingeraul meu”, varianta combinata cu scheme reduse: „eu sunt mic, tu fa-ma mare, cu masina in parcare!” Hai, pa! M-am saturat sa te fac vedeta.

author avatar
Valentin Boeru
1.431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger