Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Udrea reactioneaza: Am solicitat statutul in februarie/una din obligatii, de a nu parasi Costa Rica

Udrea reactioneaza: Am solicitat statutul in februarie/una din obligatii, de a nu parasi Costa Rica

Autor:

Pe langa aspectele enuntate, vineri, de catre avocatul care a reprezentat-o la Inalta Curte, s-a aflat si o prima reactie a Elenei Udrea, pe subiectul statutului de refugiat politic in Costa Rica invocat la Inalta Curte, la termenul din ziua in curs.

 

udrea2 215x300 Udrea reactioneaza: Am solicitat statutul in februarie/una din obligatii, de a nu parasi Costa RicaChiar daca instanta a considerat, in baza documentatiei analizate, ca s-ar putea vorbi despre o procedura in curs, nu despre un statut dobandit deja, Udrea sustine contrariul. Dar si ca se poate intoarce urcand in Romania, “doar daca motivele” pentru care a facut aceasta solicitare “dispar”, din cate a precizat in aceasta dupa-amiaza, intr-o interventie telefonica la Antena3. “Magistratii sunt pe varianta ‘nu’ orice este legat de Elena Udrea pentru ca culoarul este creat, ordinul este dat si au un singur scop in acest moment – finalizarea acestui dosar, indiferent de toate dovezile pe care eu le aduc. Da, am acest statut, era simplu sa verifice prin MAE, daca nu cred in baza documentelor pe care le-am depus – legislatia din Costa Rica prevede ca acest statut (…) se da in doi pasi: la momentul solicitarii (…) primesti un astfel de statut, provizoriu, pe un an de zile, urmand ca la sfarsitul acelui an sa primesti acel statut definitiv. Am solicitat acest statut in luna februarie, am fost audiata (…) in martie. Am primit statutul (…) in mod provizoriu pe 21 martie”, a sustinut Udrea.

Mai mult, fostul ministru a sustinut ca “una din obligatiile pe care le am este aceea a nu parasi teritoriul Costa Rica. Tara aceasta si-a asumat protectia in ceea ce ma priveste (…) eu nu am vrut sa invoc acest statut, pentru ca aveam o multime de alte probe de administrat in acest dosar (…)”.


1 Comentariu la Udrea reactioneaza: Am solicitat statutul in februarie/una din obligatii, de a nu parasi Costa Rica

 1. vali

  Succes asigurat! Hollywood are nevoie de o poveste senzationala!
  Te ajutam sa reusesti si tu! Sansa ta de a te apropia de Hollywood!
  Aici nu ai stres! Vino in cea mai serioasa echipa! Opreste-te aici!
  Bani online, cu cel mai socant subiect de film! Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani?
  Numai aici poti sa castigi bani multi! Detalii la adresa de email: cita_ct69@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!