AcasăNewsUdrea, reactie dupa ce Ghita a aratat poza "intre patru ochi"

Udrea, reactie dupa ce Ghita a aratat poza „intre patru ochi”

Elena Udrea nu si-a ascuns nemultumirea fata de decizia lui Sebastian Ghita de a-i arata doar lui Ion Cristoiu – cel care a realizat un interviu cu fostul deputat aflat la Belgrad – o fotografie pe telefonul mobil menita sa ateste spusele celui intai, cum ca actuala sefa a DNA-ului ar fi fost la el acasa. 

„V-o arat acum, ca sa nu mai avem dubii cu privire la vizita la mine acasa a doamnei Kovesi”, inainte de a-i oferi mobilul jurnalistului, pentru ca Ion Cristoiu sa se edifice despre afirmatiile fostului deputat. Afaceristul nu si-a dorit ca respectivul instantaneu sa apara la TV, cel putin nu in prima parte a interviului, difuzat miercuri seara simultan de patru posturi TV, intre care si televiziunea publica, TVR1, dar si la Antena 3 si Romania TV.

Aceasta alegere a lui Ghita nu a fost deloc pe placul fostei sefe PMP, despre care se stie ca, la randul sau, e plecata, la momentul de fata, din tara. Elena Udrea a reactionat via Facebook. „Am asteptat si eu, ca tot romanul, pozele cu Sebi si Codruta… (…) Deci, daca pozele nu sunt date “din onoare”, asa cum zicea deunazi Ponta, atunci i-as intreba, de ce pana mea le-ati mai facut??? De ce vorbiti despre ele si despre contextul in care le-ati realizat??? E de toata jena sa le aratati “intre patru ochi” domnului Cristoiu, in fata camerei de filmat?, ca sa gireze cu credibilitatea domniei sale ca exista. Daca vreti sa faceti jocuri in continuare, gen “am poze dar nu le arat daca imi inchideti toate dosarele pe care mi le-ati inventat”, e de toata sila”, sustine, printre altele, fostul deputat Udrea.

299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger