AcasăNewsUdrea, puscaria e izbavirea ta!

Udrea, puscaria e izbavirea ta!

In tihna si armonia de la penitenciar, fosta blonda de la Cotroceni si-ar putea da si doctoratul in piosenia fata de Dumnezeu. Altul decat Basescu

Doamna Elena din Plescoi, masterand in fericire si vindecare de orice rele prin credinta si rugaciuni, iar a dat de dracul. Asta inseamna ca nu s-a rugat suficient si a fost superficiala in matanii si posturi. Procurorii i-au articulat inca un dosar pe care l-au trimis la instanta. Unul in care este acuzata de instigare la luare de mita, doar doua fapte, si cinci de spalare de bani, semn ca aici a putut mai mult. Acum, zau asa, procurorii astia si-au pus in gand sa-i dea peste cap vacanta de vara?

In tihna si armonia de la penitenciar fosta blonda de la Cotroceni si ar putea da si doctoratul in piosenia fata de Dumnezeu Altul decat Basescu

Nu ideea de a se judeca o deranjeaza, e obisnuita cu mofturile Justitiei, ci ideea de a se scula de pe sezlongul de la malul marii si de a veni in Bucuresti sa dea declaratii. E bataie de joc, mai ales ca vin caldurile. Eu zic sa dea deja in judecata Romania la CEDO pentru tratamente inumane si degradante.

Toata lumea fura?

Dar Elena din Plescoi nu este suparata doar de atat. Este revoltata ca, in ultimii zece ani, din cate campanii electorale au fost in tara asta, doar pe ea a cazut magareata. Doar ea este de vina ca in PD s-au varsat basculante de bani carora li s-a pierdut urma? „Adica, pana la mine sau in paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care sa se ocupe de campanie?”, tipa ea pe la televiziuni. Ba da, cred eu, dar aia or fi fost mai talentati cand a venit vorba de umplut sacul si, oricum, nu strangeau bani pentru Basescu. Ca se adunau bani din teritoriu, de la oameni de afaceri pusi sa plateasca pentru contracte fictive, ca banii ajungeau unde trebuie, zic unii, sau nu ajungeau deloc, zic altii, hai sa nu facem un capat de tara din asta. Basescu a ajuns presedinte si bine ne-a facut, caci ne-a pus dracul sa-l alegem, nu ne-am invatat minte dupa primul mandat.

Dumnezeu Basescu

Eu nu cred ca doamna Elena din Plescoi si-ar fi bagat vreun ban in buzunar, fereasca sfantul, dupa cum nu cred nici ca Ioana, fiica lui Basescu si partenera de dosar, ar fi pus mana pe vreun leu. Rautati de procuror! Elena este o femeie modesta si cu frica lui Dumnezeu. Dumnezeu Basescu, adica. Si apoi, cum sa-l vorbesti de rau? Ca sa ajunga la puscarie? De Basescu zic. Ea oricum va ajunge, dar deocamdata nu intelege ca pentru ea puscaria este izbavirea. Acolo poate domicilia gratis, fara sa mai plateasca chiria aia de mii de euro, ca la „Stejarii”. Nici mancarea nu o mai costa, ca in libertate, si nici la coada la supermarket nu mai trebuie sa stea. Nu se opreste liftul intre etaje cand ii e lumea mai draga, nu plateste nimic la cablul TV si nici la telefon, nici la lumina si nici la apa. Nu o mai costa benzina sau motorina si nici nu trebuie sa dea fuga la Paris sa-si cumpere pantofi, la puscarie te primesc si-n tenisi. Ca nu mai are parte de soare ca pe insulele exotice? O prostie. Ia sa vezi ce caldura te cuprinde pe la pranz, cand esti cu sapa-n mana pe randul de porumb. Ce, la Plescoi era aer conditionat pe camp?

author avatar
Valentin Boeru
2.869 afisari

2 COMENTARII

  1. Bravo,boerule!Esti din ce in ce mai tare!Mai ai foarte putin,o sclipire iti mai trebuie,pentru a ajunge la titlul suprem de taran de oras.Inca o data,bravo!

  2. Ceva ceva adevar ,inainte de bascalia tipica lipsei de educatie s-a spus..Ca TINTA este Basescu si cei care jubileaza pentru ce i se intampla Elenei Udrea sunt de fapt dusmanii consacrati ai lui Traian Basescu..care sunt fara numar..fara numar..fapt exploatat din plin de gasca Codrutei kovesi et company..
    Se intampla exact pe tiparul numararii voturilor din Camera Deputatilor..Initiatorii acestui mod de operare erau predecesorii ,adica exact cei care au pus-o la zidul infamiei pe Anastase .. si care dupa preluarea conducerii au revenit la viciu ..de parca nimic nu s-a intamplat..
    Se fac dosare ..SE FAC ..nu cele care ar trebui sa se faca pentru recuperarea miliardelor de dolari furati si ai caror beneficiari finanteaza si sustin retele de procurori si judecatori..
    LEGEAar trebui sa fie singurul criteriu.. pentru toti aceeasi..
    Dar,ar putea sa lipseasca cretinii de circ si abureli,derazbunari pe genti si pantofi de lux // O tara de tampiti asta suntem..Hotii sa va traiasca ca sa va poata plati generos..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger