AcasăNewsUdrea, protejata de UNESCO

Udrea, protejata de UNESCO

Deocamdata, procurorii si judecatorii joaca miuta cu Elena Udrea. O mai dau de-a dura de colo-colo, de ochii lumii, ca sa nu zica cineva ca nu o baga in seama. Insa, in realitate, Udrea nu poate fi condamnata. Este cel mai important monument al culturii, stiintei si civilizatiei din Romania, iar UNESCO sta cu ochii pe ea si o tine in brate.

In narcisismul ei, Elena Udrea ar fi in stare sa creada ca Venus din Milo are mainile pana la coate pentru ca n-a facut sport

Chiar daca Petrache Poenaru a dat lumii stiloul si Paulescu insulina, UNESCO nu are treaba cu descoperirile lor. Primul stilou sau casa lui Paulescu sunt fleacuri ce nu merita protejate. Pe cand Elena Udrea, da!

Crangul din Plescoi, mai tare ca Versailles

Poti sa treci in patrimoniul mondial fortaretele dacice din Muntii Orastie? Sigur, dar nu au aceeasi valoare ca tot ce tine de Elena Udrea. Acolo sunt doar pietre, pe cand casa ei din Plescoi respira un aer prevestitor de tupeu planetar. O fi parcul Palatului Versailles minunat si incarcat de simboluri istorice, dar crangul comunal unde Elena si-o fi pierdut virginitatea e cu mult peste. Si, intr-un final –   incomplet, desigur – or fi picturile rupestre de la Altamira naucitoare, dar pozele ei de la nunta cu Dorin Cocos te izbesc in moalele capului cu cizmulitele pe care doamna le poarta in picioare. Elena este chintesenta geniului arhitectural din Finis, loc unic in lume, cu stadionul gandit in panta. Nu e la misto, caci a fost creat, cred eu, pentru fotbalistii cu dizabilitati,  pe partea de deal folosindu-se, logic, piciorul mai scurt. Superba blonda este monumentul cultural mondial al basmelor erotice cu finalizare in particular, cand povestea cum i-a fost confiscat sutienul in arest si cum a fost perchezitionata in cele mai tainice cotloane trupesti. Giulgiul din Torino? O facatura. Sutienul ei? Istorie vie, bre, romane, cu barete si capse. Ea este monumentul descoperirilor mondiale, cand l-a vazut pe Gingis Han la portile Vaticanului, loc in care acesta nu a ajuns niciodata. Este monumentul grosolaniei, cand impartea botine cu toc inalt babelor cu gumari, fara sa coboare din masina, ca sa nu se murdareasca. Este monumentul falusocratiei politice, caci ne-a… si ne-a…, alaturi de partidul ei, pana ne-a iesit pe ochi democratia in forma continuata si agravanta. Un monument unic. Protejat. Nu poti si nu ai cum sa-l condamni. Ce, Inalta Curte poate condamna Marele Zid Chinezesc ca-si tine pietrele in drum?

author avatar
Valentin Boeru
1.631 afisari

4 COMENTARII

  1. Cat de idiot sa fii ca sa scrii asemenea lucruri? Misogin? E infim de putin spus. Era sa spun Infirm, dar infirm e doar acest individ scarbos care isi spune ziarist.

    • „E infim de putin”! Asta e tot in romana? Pune mana pe carte si citeste, poate descoperi cine este si ce vrea pamfletul de la tine.

  2. In articolul respectiv nu sunt cuprinse toate bogatiile lui Udrea, facute in mod cinstit nu ? Dar au romani ceva cu ia si cu gasca portocalie, eu zic ca parchetul sa puna sechestru pe toata averea ei, ar fi bine si pt. romani, dar si pt. UNESCO asa protector cum este.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger