AcasăNewsUdrea, noaptea, ca hotii!

Udrea, noaptea, ca hotii!

„Sa nu plangi, mama”, se tanguia ea in seara condamnarii. Lipseste cumva din text „inca mai avem destui bani”?

Abia acum inteleg zbaterile Elenei Udrea cu procesul si nemultumirea ei totala la pronuntarea sentintei. La prestigiul si importanta ei, la cine a fost, ce a facut si la cati bani i-au trecut prin mana, ca sa nu ii socotim si pe aia care i-au cazut pe covor, pe parchet, prin noptiere sau prin orice colt al vietii, in fine, la rangul ei, sase ani de puscarie i se par putini. De aia a si atacat sentinta. Ce, doar atat valoreaza ea?

Sa nu plangi mama se tanguia ea in seara condamnarii Lipseste cumva din text inca mai avem destui bani

Poate ca la tura urmatoare va lua 10 sau 12, sau poate 13. Are tot dreptul la mai mult, ca doar nu a fost vreo amarasteanca prinsa la ciordit din buzunare prin troleibuze sau la Gara de Nord. Plus ca are si ea un nume de aparat, nu? Ce naiba, a fost al doilea om din stat. Sau chiar primul.

Puscarie pan‘ la cap de linie

Pana ca minunea asta sa se intample, intra, insa, in casele oamenilor. Noaptea. O vad la televizor langa Cristoiu, piticul sasait si grafoman, dupa cum ii spune – prea delicat, dupa mine – colegul meu, Razvan Boanchis. Daca pleci sa-ti iei o masina si un kil de scobitori, si-ti uiti televizorul deschis, cand te intorci juri ca ti-au intrat hotii in casa. Face cele mai tari dezvaluiri din epoca in care partidul ei de sarlatani politici o adula in draci, de-i plesnea elasticul bikinilor din cauza pupaturilor. Era ba soarele politicii, ba femeia cu a carui poza sa dormi sub perna. Feri-m-ar sfantul de fetisuri din astea de tot rahatul! Nu sunt, insa, dezvaluirile alea teribile cu care ne ameninta inca de cand i-au confiscat gardienii sutienul, la prima arestare. Alora nu le va da glas niciodata, caci stie si ea ca, daca deschide gura, va face puscarie pana cand vine tamplarul si-i ia masura.

Dispareti, fariseilor!

Ce da de gol acum sunt numai basme din folclorul oral si personal. Cum s-a deghizat ea, noaptea, ca sa mearga la Ponta si sa o propuna pe Kovesi la DNA. Cum, Nutico, noaptea, ca hotii? Pai, cand te intorceai, dimineata, Cocos nu te intreba de unde vii? Sau nu te intreba, nici noaptea, unde te duci? Hai, ca se ducea noaptea la Cotroceni, mai inteleg, blonda asta tupeista aborda cu Basescu probleme de stat. „Statul capra”! Nu interpretati porcos, ca suntem in postul Pastelui. E vorba de tara fugarita de PDL pe islaz ca o capra, pana ii sareau banii din toate ugerele doldora. Dar sa se deghizeze in baba ca sa se duca in toiul noptii la un barbat e, mai degraba, ca o poveste din Decameron. Noroc ca Ponta nu are glume cu blondele travestite si nici cu „statul capra” al lui Basescu. I-auzi aici alta dezvaluire de senzatie: ca Mircea Toader a insistat pe langa ea sa o sustina pe Livia Stanciu la sefia ICCJ. Si? De ce n-a zis atunci? Dar ziceri despre vila de la Eforie, despre sacose de bani luate de unii si duse la altii, despre invartelile clanului Basescu si despre afaceri dijmuite sau basculante cu bani varsate la partidul ei nu stie? Pai, atunci, prestatiile ei nocturne chiar ca sunt absolut ridicole, pozand in victima unui sistem de care a beneficiat din plin, alaturi de Basescu. Ciocu’ mic, fariseilor! Si dispareti!

author avatar
Valentin Boeru
2.973 afisari

3 COMENTARII

  1. Dle boeru-cu b mic-pentru dvs,nu incetati sa va faceti de ras abordand subiecte la comanda,subiecte pe care nu le stapaniti si in cadrul carora se vede ca nu va simtiti bine.Oricum,o deceptie in plus.Pentru stradania caznita de a va transforma dintr-un BOIER intr-un chiabur jalnic,un sincer,bravo!

    • Frustratule, de ce nu citesti Playboy? Are si poze care te pot calma daca te uiti la ele cu manuta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger