AcasăNewsUdrea lasa Romania fara ambasador in Costa Rica

Udrea lasa Romania fara ambasador in Costa Rica

Unde dai si unde crapa: Autoritatile o vor pe Udrea la parnaie, dar ii ard o scatoalca ambasadorului Ion Vilcu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, ieri, decretul de rechemare in tara a ambasadorului Romaniei in Costa Rica, stat care o gazduieste ca azilant politic pe Elena Udrea.

Unde dai si unde crapa Autoritatile o vor pe Udrea la parnaie dar ii ard o scatoalca ambasadorului Ion Vilcu

De fapt, tocmai pozitia clamata de Elena Udrea inca de pe 21 martie, aceea de refugiat politic, pare sa-i fi atras dura sanctionare a ambasadorului Vilcu. Anterior, MAE declarase ca ambasada Romaniei nu fusese anuntata de statutul provizoriu pe care Elena Udrea spune ca l-a capatat in Costa Rica. Sa nu uitam, Udrea este secondata acolo de Alina Bica, care ar fi revendicat si ea acelasi statut.

MAE si bancurile cu Bula

Actul prezidential nu specifica niciun motiv pentru rechemarea intempestiva a ambasadorului nostru, dar numai cazul Udrea – Bica poate sa fie in cauza. „Decret privind rechemarea domnului Ion Vilcu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite Mexicane, Republica Nicaragua, Republica El Salvador, Republica Costa Rica, Republica Guatemala si in Republica Honduras“, informeaza Administratia Prezidentiala.  Ca intr-un adevarat banc cu Bula, se enuntase anterior: „ca urmare a cresterii numarului de jafuri si infractiuni violente in locurile publice la adresa turistilor, MAE recomanda cetatenilor romani sa manifeste o atentie sporita pentru deplasarile in Costa Rica”. Oare urmeaza si ambasadorul roman din Serbia, pe motiv de Ghita?

author avatar
Catalin Dumitrescu
697 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai mai era un prost la Tv ce spunea ca, Costa Rica nu are ambasdor roman. Si ca nu avem relatii diplomatice sustineau alti nerozi anal ist. Deci Nuti daca maine bate presedintele din palme uite asa ? pac pac… poimaine esti la Targsor daca nu te aduce cu submarinu americanii pe la Poarta Nalba. Pai ma Nuti prinde ei teroristi in Asia si nu prinde o blonda la plaje ma?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger