AcasăNewsUdrea, la un pas de knockout!

Udrea, la un pas de knockout!

Elena Udrea iese, in curand, din Gala Bute, si se antreneaza pentru Gala Targsor

Este cea mai urata poveste de dragoste din secolul inceput de doar 17 ani. Elena, eroina principala, a iubit sportul romanesc. Si-a iubit si tara, vrandu-i binele. Si, dupa ce s-au tavalit cu ea in iubiri, astea doua i-au intors fundul. Nu e frumos. A vrut ca romanii sa se emancipeze. Le-a adus elita boxului acasa, iar Justitia a luat-o la pumni. Atat a inteles ea, Justitia. Neavand sectie speciala de box, Parchetul a dat-o pe mana unor procurori mai destepti la mita decat la jocul de glezne. Si de aici tot necazul.

Elena Udrea iese, in curand, din Gala Bute, si se antreneaza pentru Gala Targsor

Procurorii? Niste misogini care au dat in dambla cand au vazut-o intrand in ring cu tenisi Louboutin, pe cand ei, in studentie, mergeau la facultate cu aia de Dragasani. Un asa tupeu nu se iarta. Si au rezolvat-o scurt, cu un croseu penal care a trimis-o temporar la puscarie.

Procurori lipsiti de maniere

Totul este doar razbunare. Si ura. Si invidie pe aptitudinile ei de a se descurca in viata. O viata chinuita, care i-a oferit doar cateva zeci de milioane de euro, nu sute, cum minte presa si cauta procurorii. De unde atata rautate? Dom’le, ea mergea linistita pe strada, gandind la ce performante poate face in politica si cum poate ajunge presedintele Romaniei, cand, pe nepusa masa, niste unii de la Parchet au luat-o la intrebari despre bani. Niste bani care s-au plimbat de colo-colo, dar despre care ea nu are nici cea mai mica idee nici de unde veneau, si nici unde se duceau. Si apoi, ce maniere sunt astea? Vrei o conversatie cu o femeie fara sa-i oferi o cafea macar? Sau o inghetata? Sictir! In ce cadru? Intr-un birou? Ce jegosenie! E plina lumea de plaje fabuloase  si de hoteluri luxoase si discrete, daca vrei ca o femeie sa-ti spuna macar doua cuvinte te sacrifici. S-au sacrificat procurorii? Nu! Si apoi, ce sa discuti cu ei? Astia stiu doar trei vorbe, „unde sunt banii?”, dupa care vocabularul li se termina abrupt. De aici, cred eu, si neintelegerile, dar si atitudinea distanta a Elenei Udrea. Ea – o doamna, ei – niste obsedati de un singur cuvant: banii!

Elena Udrea nu este infractiune

Acum, meciul e pe final. Udrea a incasat crosee si upercuturi de parca avea abonament. Au luat-o toti la pumni de au capiat-o. Si, in fond, de ce? Ea voia sa ajunga presedintele Romaniei, ce e rau in asta? N-avea treaba cu banii aia. Cum poate sa recunoasca lucruri pe care nu le-a facut? Nu se pricepe la box si, daca e nevoie, nici pe Bute nu il cunoaste. A terminat Dreptul, e adevarat, dar nu stie cum e cu mita, a lipsit, tocmai atunci era in campanie cu partidul de ingeri al lui Basescu. Si nici pe asta nu-l cunoaste, daca se gandeste mai bine. S-a documentat dupa aia ce e cu mita, dar in Codul penal sunt doar generalitati, nu apare numele ei, nu scrie ca Elena Udrea este infractiune. Deci? E un abuz grosolan! Spune, acum, ca singurele probe sunt declaratiile unor oameni. Martori, cum s-ar spune. Nu, exclus! Pentru ca, in Codul de procedura penala, autori Elena Udrea & smecherii, martorii au fost eliminati pe motiv de inutilitate a calitatii procesuale. Ce, cand o dai pe furaciune iti iei si martori? Fereasca Dumnezeu!

author avatar
Valentin Boeru
4.268 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu te cred. Cucoana are bani pentru 3 generatii. Imi amintesc la inundatii cum dadea cate o ciocolata la oamenii napastuiti fara sa coboare din masina. Nu stiu daca Elena Udrea a avut timpul necesar sa citeasca nuvela Alexandru Lapusneanu si sa retina grozavul motto ” Ai sa dai seama doamna”.

  2. Ancheta ca ancheta, ca n-a avut Parchetul conditii, dar macar recluziunea s-a petreaca la St. Regis Mauritius Resort. 4 piscine private plus o echipa de 5 valeti personali. Nu e mult, cam 30.000 de dolari pe noapte. E vorba de imaginea Romaniei, in fond. Avem si noi o puscariasa de lux si ne batem joc de ea trimitand-o la Targsor?

  3. Este singura persoana de care m-as bucura s-o vad la gherla vreo sapte, opt ani. Poate ii mai dispare aroganta si masca de muiere desteapta si cinstita.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger