Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Udrea, la Curtea de Apel

Udrea, la Curtea de Apel

Autor:

Dupa ce la inceputul lunii Curtea Suprema a dispus definitiv ca dosarul in care este vizat fostul ministru, alaturi de Ioana Basescu, sa se judece la Curtea de Apel Bucuresti, Elena Udrea s-a prezentat, joi dimineata, la instanta ultim mentionata, la primul termen de judecata a cauzei privind finantarea campaniei pentru prezidentialele din 2009.

 

elena udrea3 376x500 Udrea, la Curtea de Apel“Eu am spus inca din vara ca acest dosar a fost facut pe repede inainte in campania electorala de anul trecut. Uitati ca a fost facut atat de prost, incat nici Curtea de Apel, nici Inalta Curte de Casatie si justitie nu au cum sa il judece. Rechizitoriul e atat de amestecat, incert si cu incadrari facute in asa fel incat sa iasa bine, dar gresit totul”, a acuzat Udrea, la sosirea la CAB.

In dosarul de fata, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului a fost acuzata de catre procurorii DNA de instigare la luare de mita si spalare a banilor. Va amintim ca in prima faza DNA-ul a trimis spre judecare cauza Inaltei Curti, insa aceasta instanta a considerat ca judecarea cauzei e de competenta Curtii de Apel.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!