AcasăNewsUdrea, la Curtea de Apel

Udrea, la Curtea de Apel

Elena Udrea reclama la CEDO organizarea de ”spectacole gratuite” cu politicieni si afaceristi plimbati incatusati prin targ

Dupa ce la inceputul lunii Curtea Suprema a dispus definitiv ca dosarul in care este vizat fostul ministru, alaturi de Ioana Basescu, sa se judece la Curtea de Apel Bucuresti, Elena Udrea s-a prezentat, joi dimineata, la instanta ultim mentionata, la primul termen de judecata a cauzei privind finantarea campaniei pentru prezidentialele din 2009.

„Eu am spus inca din vara ca acest dosar a fost facut pe repede inainte in campania electorala de anul trecut. Uitati ca a fost facut atat de prost, incat nici Curtea de Apel, nici Inalta Curte de Casatie si justitie nu au cum sa il judece. Rechizitoriul e atat de amestecat, incert si cu incadrari facute in asa fel incat sa iasa bine, dar gresit totul”, a acuzat Udrea, la sosirea la CAB.

In dosarul de fata, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului a fost acuzata de catre procurorii DNA de instigare la luare de mita si spalare a banilor. Va amintim ca in prima faza DNA-ul a trimis spre judecare cauza Inaltei Curti, insa aceasta instanta a considerat ca judecarea cauzei e de competenta Curtii de Apel.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger