AcasăNewsUdrea, in calduri la nunta lui Prigoana

Udrea, in calduri la nunta lui Prigoana

Honorius Prigoana, cel mai mare dintre fiii omului de afaceri Silviu Prigoana, s-a cununat civil cu iubita lui, Corina, in America, la sfarsitul verii.  Sambata, a venit si vremea nuntii, la Bucuresti.

Studenta la Teologie, în călduri la nunta lui Honorius Prigoană

Chef mare in nordul Capitalei, sambata trecuta. Silviu Prigoana a fost socru mare. Adica Honorius Prigoana s-a insurat cu iubita lui Corina Bode. Dupa slujba religioasa, care a inceput pe la ora trei dupa amiaza, petrecerea s-a mutat la restaurant , in compania a 400 de invitati.  Unde, ghiciti cine si-a facut de cap ca altadata la Cotroceni? Pai, da, Elena Udrea. Blonda trebuia sa fie nasa cuplului, dar nefiind cununata, pentru ca l-a lasat pe Cocos sa mearga cu DNA-ul la cotet, Elena a ramas un soi de nasa onorifica. Daca o exista asa ceva.

Honorius a cedat farmecelor Corinei

Dar, surpriza, Udrea a venit insotita cu cel despre care a spus de nenumarate ori ca-i este numai prieten, un tanar aratos, cam pupacios, pe nume Alexandru Alexandrov. Cei doi s-au tinut in brate, s-au pipait un pic, Elena a schimbat trei tinute, ultima cu vedere generoasa la bust si picioruse. Insa, la un moment dat,  Alexandru n-a mai suportat tensiunea si si-a pupat blonda direct pe gat, asa cum stim ca se face intr-un rut firesc.

Roz

Mai mult, exista, printre cei prezenti, multi care afirma ca Udrea nu si-a ascuns nicio clipa noul inel care parea a fi unul de logodna, ceea ce ne pune din nou pe ganduri. Cu Cocos o fi fost cum o fi fost, dar asta micu’, asta nou, o sti el in ce se baga? Ca o blonda ca ea nu e usor de intretinut si cand scriem asta, nu ne referim la mersul la sala, ci la parale. Grele, nu de-o vafa d-un leu… si-un bilet la 3D. Oricum, casa de piatra pentru tinerii insuratei si multa bafta lui Alexandru ca nu stie cu ce vampir s-a incurcat.

Sirena
Sexy
author avatar
Andrei Coman
2.729 afisari

2 COMENTARII

  1. Cat de prost crescut sa fi ca sa spui asa ceva? Oare, d-na Coman poate fi socotita a fi in calduri atunci cand se imbraca elegant si merge la o nunta? Aici nu e vorba de politicianul Elena Udrea, cea cu probleme in justitie, ci despre o femeie. Atat. Iar mizeria acestui ins, care se vrea jurnalist, e incalificabila. Nu spune nimeni sa o aparam pe Elena Udrea de actiunile procurorilor (or sti ei ce or sti) dar sa vorbesti astfel despre o femeie, indiferent cine este aceea, denota o lipsa de educatie crasa.Un animal care vorbeste.

  2. IAR IESTI IN CALDURA,FA BAGABOANTO.LA 3 COCENI,SUB MASA BIROULUI,ERAI TOT IN CALDURI,CATEA DIN FLESCOI.FA,DA-MI CELE 100 MILIOANE IN GENTILE NEGRE PE CARE MI LE-AI FURAT,IN TIMP CE MA SPALAM PE PANTALONI.JAVRA,MERGI CU MINE LA JILAVA,PANA MURIM DE GAT SI NE PUPAM PE OASE.

    SEMNEAZA:
    GOLANUL ANALFABET,SECURISTUL,MILOGUL,SARLATANUL,BOLNAVUL DE SIDA,MAMELUCUL CHIOR,TATARUL FARA UN COI,BALBAITUL CU GURA STRAMBA,OCHII BELITI.ADIO,CURVET CANIN.SA NU VI DUPA MINE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger