AcasăNewsUdrea, din Costa Rica: "Voi conduce Romania. Acesta e destinul meu, sa...

Udrea, din Costa Rica: „Voi conduce Romania. Acesta e destinul meu, sa conduc tara!”

Peste exact o saptamana, mai exact pe 5 iunie, magistratii Instantei Supreme sunt asteptati sa pronunte decizia definitiva in „Gala Bute”, dosar in care, in prima instanta, fostul ministru Elena Udrea a primit o condamnare de 6 ani de inchisoare.

Aflata in Costa Rica, unde viitoarea mamica sustine ca e refugiat politic, cu statut provizoriu, pe durata unui an, Elena Udrea a acordat un interviu GSP. In care s-a declarat convinsa, intre altele, ca dosarul „Gala Bute” va fi trimis la rejudecare. „Nu se poate sa nu se rejudece!”, a declarat, in doua randuri, fostul ministru.

La fel de increzatoare a parut sa fie de faptul ca va ajunge la Cotroceni, in postura de presedinte. „Voi conduce Romania. De mica mi-am dorit asta si n-am renuntat. Acesta e destinul meu, sa conduc tara!”, a sustinut cu tarie Udrea, in acelasi interviu. In care a afirmat si ca „am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial”.

author avatar
Andrei Coman
318 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai bine faci un serial porno,Nuti in care intriga sa fie prezbitismul chiorului amant si senator iar tu o concita usor aiurita ca o majoreta din primu rand sa incerci să-l vindeci pe piratul mitoman ramas fara pampiti racolati de pezdisti. Pentru ca si pezdisti au fost racolati dec pontisti ♋. Tu apari goala pusca in film chioru doar jumate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger