Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Udrea, din Costa Rica: “Voi conduce Romania. Acesta e destinul meu, sa conduc tara!”

Udrea, din Costa Rica: “Voi conduce Romania. Acesta e destinul meu, sa conduc tara!”

Autor:

Peste exact o saptamana, mai exact pe 5 iunie, magistratii Instantei Supreme sunt asteptati sa pronunte decizia definitiva in “Gala Bute”, dosar in care, in prima instanta, fostul ministru Elena Udrea a primit o condamnare de 6 ani de inchisoare.

 

ELENA UDREA FANE 139 658x500 Udrea, din Costa Rica: Voi conduce Romania. Acesta e destinul meu, sa conduc tara!Aflata in Costa Rica, unde viitoarea mamica sustine ca e refugiat politic, cu statut provizoriu, pe durata unui an, Elena Udrea a acordat un interviu GSP. In care s-a declarat convinsa, intre altele, ca dosarul “Gala Bute” va fi trimis la rejudecare. “Nu se poate sa nu se rejudece!”, a declarat, in doua randuri, fostul ministru.

La fel de increzatoare a parut sa fie de faptul ca va ajunge la Cotroceni, in postura de presedinte. “Voi conduce Romania. De mica mi-am dorit asta si n-am renuntat. Acesta e destinul meu, sa conduc tara!”, a sustinut cu tarie Udrea, in acelasi interviu. In care a afirmat si ca “am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial”.


3 comentarii to Udrea, din Costa Rica: “Voi conduce Romania. Acesta e destinul meu, sa conduc tara!”

  1. Mitica Goarna

    Acestia sunt nebunii care au condus Romania! Si mai vor o data!

  2. Anonymous

    HaHaHa

  3. Jan de la Cacana

    Mai bine faci un serial porno,Nuti in care intriga sa fie prezbitismul chiorului amant si senator iar tu o concita usor aiurita ca o majoreta din primu rand sa incerci să-l vindeci pe piratul mitoman ramas fara pampiti racolati de pezdisti. Pentru ca si pezdisti au fost racolati dec pontisti ♋. Tu apari goala pusca in film chioru doar jumate.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!