Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Udrea, declaratie la instanta in dosarul lui Blaga

Udrea, declaratie la instanta in dosarul lui Blaga

Autor:

Fostul ministru democrat-liberal a ajuns in aceasta dimineata, in jurulorei 10, la Tribunalul Bucuresti, pentru a da o declaratie in fata magistratilor.

 

elena udrea4 225x300 Udrea, declaratie la instanta in dosarul lui BlagaElena Udrea a oferit explicatii in instanta in dosarul in care fostul sef al PDL, Vasile Blaga, este acuzat de catre procurorii anticoruptie de trafic de influenta.

Pana sa ajunga sa dea declaratia la tribunal, Udrea le-a spus jurnalistilor ca nu a auzit sa fi fost folosita vreo firma-fantoma in campania formatiunii politice. “Exista obligatia tuturor membrilor de partid, si exista si acum, sa cotizeze la bugetul partidului si la bugetul campaniei, pentru ca nicio campanie nu (…) se putea face (…) fara finantare (…) Nu cred ca firme-fantoma se foloseau, cel putin nu am auzit. Se foloseau societati comerciale care erau dispuse sa ajute un partid sau altul si care finantau cheltuielile partidului respectiv. Dar firme-fantoma cred ca nu, pentru ca se faceau si se fac si acum verificari de la AEP si de la Finante”, a opinat fostul ministru.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!