AcasăNewsUdrea de la Primaria Bucuresti

Udrea de la Primaria Bucuresti

https://www.national.ro/wp-content/uploads/2017/12/Gabriela-Firea.jpg

Elena Udrea este o doamna din Plescoi, o localitate renumita nu prin domicilierea ei vremelnica acolo, ci pentru carnati. Sa o compari pe Elena Udrea cu carnatii nu e o fala, dar nici vreo rautate, e doar realitatea. In schimb, Gabriela Vranceanu e din Bacau, a terminat Stiintele Comunicarii, zice ea, desi altii spun ca a terminat doar Bibliologia, ceea ce e alta chestie. Antagonice la partid, cele doua doamne au, totusi, un numitor comun. Darnice, nene, de se suge bugetul la obraji precum capra la uger dupa ce e mulsa.

La fel de blonde și la<br >fel de pricepute în<br >învârtirea banilor

Darnicia asta din ceea ce nu este al lor personal, din batatura de la Plescoi sau din Voluntari, ma face sa le apreciez si mai mult talentul de a juca sotronul cu un fel de acte de caritate. Udrea dadea de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Vranceanu da de la Primaria Capitalei.

Dai un ban, dar stii ca face!

Sfarsitul de an nu poate fi decat prilej de bucurie pentru toata lumea. Cadouri, atentii, mici surprize si bucurii pentru prieteni, colegi, colaboratori sau ce s-o mai nimeri pe acolo. Nu e vorba spagi cu parandarat – urata sintagma! – ci doar de stimularea dezvoltarii si de crearea cadrului armonios pentru o colaborare vesnica. Si nici de aranjamente cu bataie lunga nu poate fi vorba, cred eu. Daca, la inceputul mandatului, intiativele Gabrielei Firea se loveau de votul contra al opozitiei din Consiliul General, intemeiat sau nu, acum toata lumea este multumita. Presupun ca de aia nimeni nu mai vocifereaza, caci toti primesc cate ceva. Cadouri de la Mos Craciun, zic. Cele 20 de firme ale Primariei Generale, sper ca nu sunt mai multe, se indestuleaza cu tot ce au nevoie. Si nu cred ca e o plata mascata de fonduri, pe sistemul Compania de Paza si mai nu stiu cum primeste de la Mosul niste milioane din care sa verse si la televiziunea X niste banuti. Sau Compania de miscare ca un fel de sport primeste atatia bani pentru ca trebuie asfaltata si aleea din fata casei de la Voluntari. Acolo e alta primarie, deci nu face sens. Daca nu se fac acum niste cadouri, de sarbatorile de iarna, cand caltabosul si piftia gadila placut vigilenta, cand sa le faci? Vara, cand lumea e nervoasa de caldura si nici vreun sfant mai de Doamne ajuta nu exista? Nu cred ca Gabriela Firea se coboara la nivelul unor cadouri fara acoperire si fara nevoi reale. Ca nici Elena Udrea nu a facut asa ceva. Toata lumea a vazut cum, din masina, caci era noroi pe ulita, impartea pantofi de lac unor babe care nu aveau ce incalta cand mergeau la prasila. Ca sunt amandoua blonde si cam iuti la manie e doar o coincidenta. Si, ca si Udrea, Firea e preocupata mai mult de propia imagine. Ma intreb daca, totusi, la coaforul personal din Primarie a trimis niste cadouri. Ca merge precum cuptorul de tabla grea de la Galati, la foc continuu.  Macar un fixativ, prin Compania de imagine a Primariei.

author avatar
Valentin Boeru
2.391 afisari

6 COMENTARII

  1. Asemanarea dintre cele doua este ca sunt femei,deosebirea dintre ele se vede cand deschid gura si vorbesc,de unde si diferenta de studii,cultura etc.

  2. De ce e ERomania condamnata sa sufere din cauza tarfelor ( a se vedea Elena Lupescu, Elena Ceausescu, Elena Udtreasi, mai nou, Gabriela Firea vranceanu Pandele)?

  3. De ce e Romania condamnata sa sufere din cauza tarfelor ( a se vedea Elena Lupescu, Elena Ceausescu, Elena Udtreasi, mai nou, Gabriela Firea vranceanu Pandele)?

  4. Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de email pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger