AcasăNewsElena Udrea considera iminenta o noua demisie a lui Dan Voiculescu

Elena Udrea considera iminenta o noua demisie a lui Dan Voiculescu

Elena Udrea este sigura ca Dan Voiculescu (foto jos) isi va da din nou demisia din Senat, pentru a bloca astfel judecarea dosarului ICA

Elena Udrea este sigura ca jocul de-a demisia practicat de Dan Voiculescu va continua pana la prescrierea dosarului ”ICA”.

Elena Udrea este sigura ca Dan Voiculescu (foto jos) isi va da din nou demisia din Senat, pentru a bloca astfel judecarea dosarului ICA

La doar cateva ore dupa depunerea juramantului de senator de catre Dan Voiculescu, Elena Udrea a afirmat ca se asteapta la o noua demisie a conservatorului: ”Eu sunt sigura ca va gasi un pretext de suparare principiala pe legislativ si va deveni din nou un simplu cetatean, astfel ca dosarul sau sa se mai plimbe cateva luni intre Inalta Curte de Casatie si Justitie si Tribunalul Bucuresti”.

Dan Voiculescu

Elena Udrea mentioneaza si scopul: amanarea judecarii cauzei pana la prescrierea dosarului referitor la privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare. Reamintim ca Dan Voiculescu a demisionat, anul trecut, din Parlament, determinand astfel mutarea dosarului ”ICA” la Tribunalul Bucuresti taman cand ICCJ era pe punctul de a da o sentinta in acest proces.

author avatar
Simona Badulescu
282 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum indrazneste asta sa vorbeasca de Voiculescu? Mai intai sa raspunda la fraudele facute de ea. Cand justitia, parchetul vor fi independente de politic atunci incusiv aceasta mimoza impreuna cu alti sa raspunda si sa si plateasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger