AcasăNewsUdrea chiar infunda puscaria in Costa Rica!

Udrea chiar infunda puscaria in Costa Rica!

Procurorii o vor inchisa pana va fi extradata

Cand calculele de acasa nu se potrivesc cu cele din Costa Rica, ajungi sa petreci mult timp in spatele gratiilor. Este cazul Elenei Udrea, arestata preventiv de doua luni si pentru care libertatea s-a transformat intr-un vis indepartat si greu realizabil.

Procurorii o vor inchisa pana va fi extradata

Elena Udrea este mama, iar in Costa Rica legea nu separa mama de copilul nou-nascut. Prin urmare, este imposibil ca ea sa faca puscarie. Si cate si mai cate scenarii crosetate pe Facebook, la piata, in metrou de „specialisti” in drept international.

Hai, nu zau?! Uite ca s-au implinit doua luni de cand Nuti din Plescoi e pe camera si, zic surse din Ministerul Public costarican, procurorii se pregatesc sa ii ceara prelungirea arestului preventiv. Conform presei locale, Elena Udrea si Alina Bica pot fi inchise chiar si pana la finalizarea intregului proces. Ca o fi asa sau nu, ramane de vazut, cert e ca oamenii legii din Costa Rica le vor pe amandoua inchise pana la finalizarea procedurii de extradare in Romania. Adica, macar pana in primavara, caci ne vine greu a crede ca Mos Craciun isi pierde vremea cu asemenea cadouri.

Colaboreaza sau nu cu FBI?

S-a speculat intens si pe marginea implicarii FBI in retinerea celor doua romance la data de 3 octombrie. Udrea a fost luata pe sus direct de pe strada, cand isi plimba fiica de doar cateva saptamani, or aceasta actiune in forta seamana foarte mult cu o operatiune a agentilor speciali.

Din cate se vehiculeaza, americanii cauta sa ia urma a 200 de milioane de dolari virati din fondurile operative ale CIA pentru finantarea unor operatiuni derulate de SIE. Tranzactia s-a efectuat pe vremea cand Traian Basescu era presedintele Romaniei, iar banii au disparut fara a se sti in conturile cui. Banuieli exista, insa doar Udrea poate oferi garantii cu privire la suspiciunile efectuate.

Tocmai din acest motiv presa a speculat intens. S-a scris inclusiv ca Elena Udrea ar colabora indeaproape cu FBI, drept pentru care cel putin trei personaje – Basescu, Florian Coldea si George Maior – petrec sarbatorile acestea cu emotii suplimentare.

Se prea poate, insa, ca „iubirea” dintre Udrea si FBI sa nu fie atat de puternica, de vreme ce fostul ministru al Turismului este tot mai departe de momentul eliberarii.

author avatar
Nicholas Cezar
982 afisari

4 COMENTARII

  1. Costa Rica e una dintre „democratiile” alea sud-americane, cu politica controlata, o colonie americana cu interese in strafundurile politicii si economiei tarii. Udrea e un soi de victima colaterala a razboiului Trump/democratia sorosista. Prea multe fonduri au scapat pe langa ambasadele americane, gestionate de oficiali americani, care au transformat ambasadele in oengeuri sorosite profitabile. Bineinteles ca romanul, „puternic atasat de valorile societatii deschise si anticorupta” a profitat si a folosit banii cum stia el mai bine, tezaurizandu-i in conturi personale. Numai ca n-au facut singuri, sau numai de capul lor chestia asta, asa ca oamenii lui Trump din FBI (in CIA sunt dependentii de Soros) au luat urma banilor si merg dupa miros, care i-a dus la Udrea. Nu stiu daca, nu cumva, asta era scenariul, de cand a plecat blonda din Romania, dar Udrea e bine „pastrata” dupa gratii. Eu am sentimentul ca ii e si mai bine acolo, vorbim de fapte grave, criminale, nu stiu cine si-ar asuma protejarea ei…In legatura cu copilul, nu stiu ce sa zic, dar, daca ar fi adevarat tot ce ni se livreaza public, vedeai acolo un ONG, o Amnisty International, e caz grav de incalcarea drepturilor omului, indiferent ce sentimente ai pentru Udrea….Si daca faci legatura cu Bica, venita din Marea Britanie, tocmai ca autoritatile nu i-au putut oferi garantii de se securitate, cand a fost atacata, care a aterizat in Paradis cu supervizare Interpol, lucrurile nu sunt deloc cum incearca unii sa ni le prezinte…

  2. va mai amintiti ce mata plouata a iesit de la targsor…si ce gura avea privind conditiile de detentie din arest si din parnaie…acum numai de dulce in insorita sedere pe baraca in costa rica…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger