AcasăNewsUdrea: Boc si Mihai Razvan Ungureanu, potentiali candidati ai dreptei la prezidentiale

Udrea: Boc si Mihai Razvan Ungureanu, potentiali candidati ai dreptei la prezidentiale

Deputatul democrat-liberal vede, cel putin la acest moment, doua nume drept posibili candidati ai dreptei, la alegerile pentru sefia statului, de anul viitor. Este vorba de Mihai Razvan Ungureanu si fostul premier Emil Boc.

Incepand prin a spune, miercuri, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 Tv, ca in opinia sa e mai importanta ca orice altceva gasirea candidatului intregii drepte romanesti, la prezidentialele din 2014, dar si sprijinul lui Traian Basescu, „liderul care nu a pierdut nicio alegere”, Udrea a oferit doua variante viabile pentru acest scrutin. „Cred ca mai important decat sa spunem cine va candida din partea PDL este daca putem sa facem din candidatul nostru un candidat al intregii drepte romanesti. Sa vedem daca putem sa ii punem in spate (…) si sa vedem in ce masura putem sa reusim sa il avem ca partener in aceste alegeri pe Traian Basescu (…) si sa il putem desemna pe cel care poate sa duca batalia cu Ponta si Antonescu”, a precizat Elena Udrea in emisiunea „Evenimentul zilei”.

Cei doi posibili candidati sunt Ungureanu si Boc, fostul ministru al Turismului dand de inteles ca nu se gandeste sa candideze deocamdata la scrutinul pentru cea mai importanta functie in stat, desi, a admis ca „intr-o zi” in cariera ar putea sa ia in calcul o asemenea posibilitate. „Astazi cred ca avem posibilitatea sa candidam cu Mihai Razvan Ungureanu din partea dreptei, cu Emil Boc din partea PDL. Daca ne uitam pe sondaje si potential, faptul ca se schimba perceptia asupra guvernarii Boc – el a fost cel mai demonizat, odata cu mine- daca este evident ca va puncta si cel mai mult”, a declarat deputatul democrat liberal.

309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger