AcasăNewsUdrea ar spune "da" unei noi cereri in casatorie

Udrea ar spune „da” unei noi cereri in casatorie

Politiciana pare mai indragostita ca oricand, de verem ce intrebata, in cadrul unei emisiuni mondene, daca ia sau nu in calcul un nou mariaj, n-a prea ezitat cand a dat un raspuns afirmativ.

Si nu doar ca nu a ezitat, dar a si zambit complice, la gandul ca si-ar putea reface viata, alaturi de mai tanarul ei iubit, Adrian Alexandrov. „Sa zic, da, poate ma cere cineva”, a raspuns, mai in gluma, mai in serios, Udrea, in momentul in care i-a fost adresata intrebarea, marti, in cadrul unei emisiuni de la Kanal D. Apoi a raspuns hotarat „da”, cat sa nu mai aiba vreun dubiu niciun carcotas, care s-ar gandi ca, in ciuda diferentei de 11 ani care ii desparte, cei doi indragostiti nu ar avea planuri serioase in privinta relatiei lor.

Si asta chiar daca despre noua poveste de dragoste pe care o traieste Elena Udrea, la trei ani de la divortul de afaceristul Dorin Cocos, opiniea publica a aflat relativ recent. Orice dubiu ca Elena Udrea si iubitul ei, Adrian, ar fi cat se poate de indragostiti a fost risipit, insa, la nunta fiului cel mare al afaceristului Prigoana, primul eveniment monden in care cuplul s-a afisat in public, si nu oricum, ci facand risipa de gesturi tandre.

sursa foto: Facebook/Elena Udrea

author avatar
Cristina Stefan
474 afisari

3 COMENTARII

  1. Lucrezi numai online! Povestea senzationala pentru Hollywood! Promovam cea mai socanta poveste! Sigur vei fi satisfacut! Sistem eficient! Un sistem autentic! Promovezi un subiect de film si castigi bani! Lucrezi in timpul liber! Acum poti face bani cu Proiect B! Un film unic!Solicita acum detalii la adresa de email : g_cami_ro@yahoo.com.

  2. Foarte frumos,nimic iesit din comun daca s-ar recasatori. Numai ca Udrea a raspuns la o intrebare genrerica, nu a spus ca asteapta acum o cerere in casatorie de la PRESUPUSUL iubit.
    De cate ori este vazuta Udrea cu un barbat in compania sa, presa gata, o si marita cu el. Deja este o obsesie nationala despree tot ce face blonda. Viata ei privata nu a fost niciodata expusa, doar presa frutrata din cirza de trafic cauta nod in paura.

  3. Daca nu o cunoasteti pe Elena Udrea, e doar treaba voastra! Casatoria nu e pentru ea un joc de noroc : pierzi sau castigi! La ea simtul umorului este extrem de dezvoltat si inseamna ca nu l-ati inteles sau nu doriti s-o faceti. Sunt de acord ca barfele la adresa personalitatilor din Romania fac deliciul plebei, dar minima etica jurnalistica ar trebui sa primeze, iar pana barfa respectiva nu e beton, ar trebui asteptat cu rabdare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger