Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » UDMR lasa coada jos si-si negociaza darul

UDMR lasa coada jos si-si negociaza darul

Autor:

La o zi dupa ce l-a apostrofat public pe Ludovic Orban, liderul UDMR a uitat de cafea s-a asezat gospodareste la masa cu liberalul pentru a afla ce capata daca voteaza motiunea.

 

Kelemen Hunor 3 1 UDMR lasa coada jos si si negociaza darul

Desi suntem in plina vara, Kelemen Hunor a fost ieri cu colindul la portile Opozitiei si ale Puterii. Astazi isi numara colacii si dupa aia va vota

La finalul intalnirii cu Ludovic Orban, Kelemen Hunor a declarat ca el personal nu este multumit de toti ministrii Cabinetului Dancila si ca “niciun guvern nu este de neinlocuit”. ”Maine dimineata (astazi – n.r.)) luam o decizie, avem grupurile reunite. Asta a fost discutia cu Ludovic Orban, foarte civilizata, onesta, pe cifre si cateva principii”, a conchis liderul UDMR. Zicerile cu dus intors ale acestuia au dat fiori actualei majoritati care s-a grabit, prin intermediul lui Calin Popescu Tariceanu, sa-l invite si ea la o cafea pe Kelemen Hunor. O cafea foarte tare si care l-ar fi convins pe udemerist ca va avea mai mult castig daca va tine si in continuare trena PSD-ALDE, daca este sa-l ascultam pe Victor Ponta. Acesta sustine ca PSD a convenit cu UDMR sa se oficializeze folosirea limbii maghiare in prefecturi si deconcentrate, sa se elimine pragul de 20% si sa se puna placute bilngve in parcuri si pe toate gardurile in schimbul salvarii Guvernului Dancila de motiune a de cenzura si a trecerii legilor Justitiei in forma dorita de pesedisti. Si asa sa fie, UDMR nu are la drept vorbind nicio vina, se stie de cand lumea ca prost este cine da si nu cine cere iar maghiarii nu fac altceva decat sa profite din plin de certurile, lipsa de profesionalism si imbecilitatea politicienilor majoritari.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!