Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » UDMR face si ea poc

UDMR face si ea poc

Autor:

Uniunea condusa de Kelemen Hunor a primit o palma din interior: Peter Eckstein Kovacs a demisionat pe motiv ca nu mai poate sa suporte cardasia UDMR cu PSD in cazul modificarii legislatiei juridice.

 

eckstein kovacs peter UDMR face si ea poc

Peter Eckstein-Kovacs si-a luat adio de la UDMR pe motiv de cardasie cu PSD

Membru fondator al UDMR, fost parlamentar UDMR intre anii 1990 – 2008 si fost consilier prezidential al lui Traian Basescu intre 2009 – 2011, Peter Eckstein-Kovacs a anuntat ca demisioneaza dupa 28 de ani din UDMR din cauza ca legile Justitiei au fost modificate si cu voturile Uniunii. ”Eu sunt jurist de felul meu si este inacceptabil ceea ce se face, sa nu recunosti deciziile judecatoresti, e jale. Si aici UDMR este in cardasie cu PSD. Eu sunt iesit de vreo sapte ani din politica, dar asta m-a suparat rau de tot. UDMR nici partid nu este. E ca si un club, daca esti de acord cu principiile acestui club atunci esti membru, daca ajungi in dezacord atunci pleci. Din pacate nu cred ca UDMR va intoarce armele (la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila – n.r.) si cred ca ar fi cazul sa ramana neutru in aceasta batalie, care este una destul de urata. Picatura care a umplut paharul pentru mine au fost declaratiile dlui Dragnea referitor la justitie si pozitia de non-combat al UDMR”, a precizat Eckstein Kovacs. Pentru a contracara lovitura, liderul UDMR Kelemen Hunor a replicat imediat ca fostul sau coleg ”nu a avut o contributie activa la apararea drepturilor comunitatii maghiare in ultimii ani”, ca urmare ii regreta plecarea si ii doreste ”succes in continuare”. Altfel spus, drum bun si cale batuta.


2 comentarii to UDMR face si ea poc

  1. Anonymous

    D_LE COVACI> cirdasia a DISTRUS ROMINIA___inca din 1990.Acum ca dv, o spuneti nu-i suficient., TRECETI LA MASURI CA SA DOVEDITI CA AVETI OAMENI CU MINTE SANATOASA IN UNIUNE. NU PREA ASTEPT!!!!

  2. MARINELU

    Dar cu Monica era bine, stimat jurist?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!