Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » UDMR a decis: voteaza Guvernul Dancila

UDMR a decis: voteaza Guvernul Dancila

Autor:

Cu scurta vreme inainte de ora 15, cea la care urma sa inceapa sedinta de plen, in cadrul careia premierul desemnat va prezenta programul de guvernare si lista Guvernului, inaintea votului de investitura, liderul UDMR a anuntat ca alesii formatiunii pe care o conduce vor sustine, prin vot, investirea Cabinetului Dancila.

 

KELEMEN HUNOR 350x271 UDMR a decis: voteaza Guvernul DancilaKelemen Hunor a anuntat ce s-a decis in forul de conducere al UDMR. Dar si argumentele pentru care ajuns la concluzia ca, in ciuda nemultumirilor exprimate deja la programul de guvernare, dar si la faptul ca “nu e un fapt obisnuit sa schimbi un guvern din 6 in 6 luni”, reprezentantii Uniunii au hotarat ca “vom da si noi o sansa Coalitiei PSD-ALDE, prin voturile noastre de astazi la investirea Guvernului”.

Printre ele faptul ca nu exista o alternativa din partea Opozitiei la actuala Coalitie. “Cine ar guverna daca nu ei, are cineva o alternativa din partea Opozitiei (…) concluzia a fost ca nu exista o astfel de propunere”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!