AcasăNewsUcigasii afaceristului sirian, arestati preventiv

Ucigasii afaceristului sirian, arestati preventiv

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis, joi seara, arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a Andreei Maria Patrascu, sotia afaceristului sirian Moustafa Haj Saleh, si a amantului acesteia.

Cei doi au fost arestati pentru ca au pus la cale uciderea lui Haj Saleh si apoi l-au omorat pe afaceristul sirian. Andreea Maria Patrascu, angajata la Ministerul Muncii, stia ca sotul ei o insala cu o tanara din Constanta si a solicitat divortul.

Sirianul a refuzat, astfel ca femeia, ajutata de un complice, a pus la cale uciderea afaceristului. Cei doi criminali i-au pus in bautura si mancare zeci de somnifere, iar apoi femeia l-a sufocat pe Haj Saleh cu o punga de plastic.

Trupul sirianului a fost inchis in portbagajul unei masini gasite ulterior in cartierul bucurestean Pantelimon. Trupul sirianului se afla in avansata stare de putrefactie.

Dupa ce au fost confruntati cu amanta lui Haj Saleh, Andreea Maria Patrascu si iubitul acesteia au recunoscut crima si au fost retinuti, iar de joi seara arestati preventiv.

Vineri dimineata, cei doi criminali au fost dusi la apartamentul in care s-au petrecut evenimentele pentru reconstituire.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger