AcasăNewsUber isi urmareste clientii si dupa terminarea cursei!

Uber isi urmareste clientii si dupa terminarea cursei!

Uber isi monitorizeaza pasagerii, chiar si dupa sfarsitul calatoriei.

Compania americana a inceput sa-si irite clientii din cauza unui recent update, care ii permite sa-i monitorizeze, chiar si dupa incheierea cursei, lucru care inainte se putea face, doar daca aplicatia era deschisa pe smarthphone.

Uber isi monitorizeaza pasagerii, chiar si dupa sfarsitul calatoriei.

Uber se apara sustinand ca prin aceasta aplicatie clientii vor fi urmariti, prima oara, in momentul in care solicita o cursa Uber, si inca cinci minute dupa sfarsitul calatoriei. O masura care va ajuta la o localizare mai buna a utilizatorilor si le va imbunatatii securitatea. Insa pricipalul argument al update-ului ar fi impiedicarea soferilor -care ii taxeaza in plus pe pasageri – sa-si inchida telefonul in minutele suplimentare.

Deocamdata update-ul aplicatiei “Mergi cu Uber?”, primul in ultimii 4 ani,  ii nemultumeste pe cetatenii Marii Britanii, care s-au plans pe retelele de socializare pentru ca nu li se respecta viata privata.

Uber a a vut probleme si in SUA, fiind amendata de Comisia pentru Utilitati Publice din California cu 7,6 milioane de dolari pentru ca nu a informat numarul si procentul de clienti care au solicitat servicii, iar in Franta a fost sanctionata cu 800.000 de euro pentru ca are soferi…neprofesionisti in privinta aplicatiei de ridesharing.

author avatar
Bogdan Borcea
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger