Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Uber i-a cerut 12.000 de euro pentru 5,5 km!

Uber i-a cerut 12.000 de euro pentru 5,5 km!

Autor:

Un locuitor din Toronto a încremenit când a văzut că trebuie să achite 18.518 de dolari canadieni pentru o cursă care a durat 20 de minute.

 

uber Uber i a cerut 12.000 de euro pentru 5,5 km!

După șoferi, Uber are probleme și cu calcularea tarifelor

Cu această sumă, Hisham Salama, un client fidel al Uber, putea să-și cumpere o mașină nouă. În mod normal, cursa pe care a făcut-o nu trebuia să coste decât aproximativ 20 de dolari canadieni. ”Prima mea reacție a fost să mă bufnească râsul, credeam că este o glumă a celor de la Uber”, a declarat Salama. Dar râsul i-a dispărut când a primit de la serviciul clienți al Uber următorul răspuns: „În baza punctului de pornire și a destinației, pot să confirm că acest tarif este corect”. Dar Hisham a postat întreaga poveste pe Twitter beneficiind de o campanie susținută pe rețelele sociale. ”Am pus în practică măsuri pentru ca acest gen de incident să nu se mai repete și facem eforturi să înțelegem cum acesta s-a putut întâmpla”, a declarat Uber.

”Dacă este necesară o armată de oameni care să posteze pe Twitter și în online pentru ca tu, ca firmă, să capeți interes și să răspunzi, atunci asta este o problemă serioasă”, a declarat Hisham Salama.

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!