Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » TVR, conducere noua cu presedinta veche

TVR, conducere noua cu presedinta veche

Autor:

Parlamentul va valida, astazi, noua componenta a CA al TVR. In ceea ce priveste presedintia TVR, PSD o doreste in continuare in acest post pe Doina Gradea.

 

Doina Gradea Business Magazin tb730 667x500 TVR, conducere noua cu presedinta veche

Doina Gradea ramane favorita pesedistilor pentru functia de sef al TVR

Conform cotei sale de reprezentativitate in Parlament, PSD a propus pentru CA al SRTV patru membri tutelari (Doina Gradea, Sorin Iliesiu, Smaranda Vornicu si Bogdan Ghitulescu) si tot atatia supleanti (Sorin Burtea, Cristina Dobritoiu, Camelia Oana Ivascu, Tiberius Daniel Musuroi). Acestora li se adauga, tot cu sprijin din partea actualei puteri, cele doua propuneri facute de ALDE: Andrei Ciprian Coman (membru titular) si Adrian Gazdaru (supleant). PNL ii sustine, pentru cele patru locuri care ii revin (doua de tutelari si doua de supleanti), pe
Cristian Vasile Petcu si Liviu Bratescu, respectiv pe Cristina Pocora si Radu Carp. La randul sau, USR a avansat numele lui Dorin Dan Lazea (titular) si pe al lui Bogdan Victor Ghiu (supleant).  Din partea UDMR au fost propusi Debreczeni Hajnal (titular) si Rostas Peter Istvan (supleant) iar grupul minoritatilor nationale ii sustine pe Cornea Raico (titular) si Ghita Andreea Julika (supleant). Dinspre PMP a venit o singura propunere, de membru titular: Cornel Catalin Bulf. Ultimele nume au fost avansate de Guvern (Catalin Blebea) si Presedintie (Christel Topescu – titular si Bogdan Alexandru Cuza  supleant) si de salariatii SRTV – Monica Ghiurco si Karen Sebesi plus supleantii Mihai Radulescu si Cristian Stoian.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!