Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » TVR, cel mai bogat asistat social

TVR, cel mai bogat asistat social

Autor:

200.000 de euro. Asta este ultima strigare la deplasarea Romaniei la Lisabona, la Eurovision. Daca banii ar fi provenit din veniturile personale ale delegatiei, as fi zis. Ba chiar nu m-ar fi interesat. Banii, insa, sunt ai statului. Adica si ai mei, si ai tai, si ai alora si altii.

 

gradea TVR, cel mai bogat asistat social

Doina Gradea, sefa TVR, n-a invatat nimic de la Adrian Sarbu. De performanta e vorba

Suma nu e mare. Este foarte mare si e primita in contul ajutorului social pe care cea mai fomista institutie de presa il primeste. Ce produce TVR? Datorii si imagine proasta. Atat. Sa plece o delegatie de 24 de persoane la Lisabona ca sa ce? Sa asiste la cum nu s-a calificat Romania in finala? Si pentru asta era nevoie de o armata de bagatori de seama porecliti ba jurnalisti, ba asistenti de nu stiu ce si regizori de nu stiu cum? 150.000 de euro a costat taxa de inscriere, plus inca 50.000 de euro cheltuielile cu echipa. Aoleu, da’ de ce? Nu e de ajuns ca TVR e un asistat social de o lacomie greu de imaginat? Daca cineva si-ar pune mintea cu decontul, jumatate din trupa excursionata la Lisabona nu avea ce cauta acolo. Exceptandu-i, evident, pe cei sase care au cantat. Iuliana Marciuc nu canta, ce cauta acolo? Zgabercea, la fel, nu ne mai prostiti cu functii pentru care se toarna bani la greu. Unul pe nume Georgescu, de nici dracul nu a auzit de el, responsabil cu gestionarea eficienta a fondurilor, prezent si el. Si ce-a gestionat? Cat s-a depasit planul de cheltuieli? Au apucat toate fetele sa-si ia o inghetata portugheza pe decont? Un ruj, un pantof, o toala? O sa ziceti ca sunt nebun. Stiu. Nu ma deranjeaza. Dar v-as imputa banii. Asa e in capitalism. Sau asta inca nu a ajuns la barlogul din Pangratti? Nu stiu ce motiv as inventa ca sa va iau banii. Dar gasesc eu unul, cum si voi ati gasit unul ca sa plecati cu turma la o praduiala de bani publici.


1 Comentariu la TVR, cel mai bogat asistat social

  1. Zisu

    Ce mai e ma 200000?Atat a cheltuit Nuti si Bica Cluj-Bucuresti-Grecia-Codta Rica plus actele masluite.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!