Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tutuianu nu mai e sustinut in fruntea Comisiei de control a activitatii SRI

Tutuianu nu mai e sustinut in fruntea Comisiei de control a activitatii SRI

Autor:

Pare ca Adrian Tutuianu va ramane dintr-un foc fara doua functii sonore – cea de ministru al Apararii si de sef al Comisiei parlamentare ce analizeaza activitatea SRI.

 

21231047 1442058449209876 5459130784043419912 n tutuianu 482x500 Tutuianu nu mai e sustinut in fruntea Comisiei de control a activitatii SRIPe fondul demisiei sale din fruntea Ministerului Apararii, urmare a reactiilor iscate de comunicatul emis deunazi dinspre institutia pe care o conducea, exista intrebarea daca Tutuianu va ramane, in aceste conditii, in fruntea Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului Roman de Informatii.

O lamurire in acest sens a venit chiar dinspre liderul PSD, Dragnea explicand numai sustine varianta ca actualul senator sa ramana in fruntea forului parlamnetar, pentru simplul motiv ca, neanticipandu-se incheierea brusca a mandatului sua ministerial, s-au facut demersuri pentru gasirea unui inlocuitor. “De mai mult timp au inceput procedurile de inlocuire a lui de la Comisia SRI (…) am discutat deja in partid, in week-end si le continuam”, a punctat Liviu Dragnea.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!