Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tutuianu: Nu ma dezic de ce am facut. Problema noastra nu e partidul, ci liderul partidului

Tutuianu: Nu ma dezic de ce am facut. Problema noastra nu e partidul, ci liderul partidului

Autor:

La cateva zile de cand Comitetul Executiv National al PSD a dat un vot pentru excluderea sa si a lui Marian Neacsu din randurile social-democratilor, senatorul Tutuianu a sustinut, miercuri, de la Parlament, ca nu va vota niciodata vreo motiune de cenzura impotriva unui Executiv al Partidului Social Democrat, anuntandu-se, insa, un “votant critic al guvernarii”.

 

tutuianu 1 Tutuianu: Nu ma dezic de ce am facut. Problema noastra nu e partidul, ci liderul partidului“Am sa fiu critic acolo unde trebuie. Am sa votez toate actele normative care sunt importante pentru dezvoltarea economica, pentru infrastructura, pentru reforma sistemului judiciar, pentru reforma sistemului de incompatibilitati, (…) dar nu voi fi un votant pur si simplu, ci un votant critic al guvernarii. (…) va spun foarte clar ca nu m-am dezis, nu ma dezic de ce am facut si de ceea ce cred eu despre acest partid. Problema noastra nu e partidul, ci liderul partidului”, a tinut sa puncteze Adrian Tutuianu.

Masura votata recent in CExN-ul Partidului Social Democrat vine la 20 de ani de cand Tutuianu devenise membru al formatiunii politice amintite si pe fondul inregistrarilor aparute in presa, in care senatorul, la momentul respectiv vicepresedinte si sef al Organizatiei Dambovita, critica unii membri ai Executivului, referindu-se la PSD ca la un “partid de maimute”.


1 Comentariu la Tutuianu: Nu ma dezic de ce am facut. Problema noastra nu e partidul, ci liderul partidului

  1. Floaca

    Tu ești ca cimpanzeul ala care încerca să oprească tractorul 🚜 ce ai devasta habitatul și gesticula și se consuma. În fata maimuțelor 🦍 ai rămas făra habitat.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!