Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tutuianu, dupa votul de excludere: greseala majora. Partidul se indreapta intr-o directie gresita

Tutuianu, dupa votul de excludere: greseala majora. Partidul se indreapta intr-o directie gresita

Autor:

Exact la 20 de ani de cand intrase in PSD, dupa cum a tinut sa sublinieze chiar Adrian Tutuianu dupa ce a iesit de la sedinta in cadrul careia s-a luat o decizie in ceea ce il priveste, senatorul a aflat ca s-a votat in favoarea excluderii sale din randul formatiunii social-democrate, “la pachet” cu cea a secretarului general Neacsu.

 

tutuianu Tutuianu, dupa votul de excludere: greseala majora. Partidul se indreapta intr o directie gresitaTutuianu considera ca e vorba despre o “greseala majora”. Si ca “decizia de astazi nu face altceva decat sa arate ca in PSD este sanctionat delictul de opinie. (…) N-am vazut astazi decat asa, timid, pe cineva sa condamne faptul ca un om e inregistrat in PSD (…) cred ca partidul se indreapta intr-o directie gresita (…) ramane ca timpul sa arate daca noi am avut dreptate sau cei care au votat astazi pentru excluderea noastra”, a comentat Adrian Tutuianu hotararea votata in Comitetul Executiv National.

Senatorul a anuntat ca va contesta decizia luata in sedinta de luni, la fel cum intentioneaza sa faca, de altfel, si Marian Neacsu.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!