AcasăNewsTutarii liderului PNL sar la gatul lui Chiliman

Tutarii liderului PNL sar la gatul lui Chiliman

Dupa ce a propavaduit public revenirea lui Calin Popescu Tariceanu in fruntea PNL, Andrei Chiliman s-a trezit pus la zid de comandoul liberal marca Antonescu.

Inainte de congres, Andrei Chiliman este vanat de liberalii fideli conducerii Antonescu

In calitate de presedinte al PNL,Tariceanu ”ar reda imaginea de partid pro-occidental a PNL”, imagine ”terfelita complet in 2012 de actiunile si diversele declaratii facute de Crin Antonescu”, afirma mai nou Andrei Chiliman.

Rares Manescu foloseste orice ocazie pentru a sari in ajutorul lui Antonescu

Catalogat in mod repetat drept dictator si anti-occidental, Crin Antonescu se declara afectat: ”Ma doare profund, in intimitatea mea, pentru ca eu am intrat in politica si fac politica de vreo 20 ani pentru ca am detestat tot ce inseamna dictatura, slugarnicia”. Sensibilizati de suferinta liderului (si de posibilitatea pierderii propriei influente odata cu schimbarea conducerii partidului), sefii filialelor din Timis, Hunedoara, Caras-Severin si Arad s-au grabit sa sara indignati la gatul lui Chiliman, pe care il acuza de comportament ”profund incorect” fata de Antonescu si de PNL, atitudine care ”il pozitioneaza pe domnul Chiliman alaturi de adversarii partidului”.

Demersul celor patru liberali banateni a avut succes si in Capitala, unde Rares Manescu nu a intarziat sa salute initiativa si sa incurajeze la randul lui adoptarea unui ”pozitii ferme fata de persistenta d-lui Andrei Chiliman in declaratii publice extrem de grave la adresa presedintelui PNL Crin Antonescu si a orientarii actuale a PNL”.

author avatar
Simona Badulescu
205 afisari

1 COMENTARIU

  1. Rares Manescu este directorul „tucalarilor” lui Antonescu!Pacat ca se prostitueaza in asa hal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger