AcasăNewsTurnatorii de pe listele electorale

Turnatorii de pe listele electorale

Inainte de a-si delecta publicul cu melodii populare, Gheorghe Turda a ”cantat” la Securitate

Fantoma fostei Securitati bantuie democratia mioritica si la 27 de ani dupa Revolutie. Confom CNSAS, sase dintre candidatii la alegerile parlamentare din 11 decembrie au colaborat/lucrat cu securistii.

Inainte de a-si delecta publicul cu melodii populare, Gheorghe Turda a ”cantat” la Securitate

Este vorba despre Alexandru Andrei (Bucuresti), Calota Samuel (Teleorman), Ganea Ion (Tulcea), Manole Victor (Covasna), Popovici Anton Teodor (Vaslui) plus cunoscutul cantaret de muzica populara Gheorghe Turda (Diaspora). Despre care se stia de altfel de mai multa vreme ca a colaborat cu Securitatea. Pentru toti acestia ”exista hotarari definitive si irevocabile prin care instanta competenta a constatat existenta calitatii de colaborator al Securitati sau a calitatii de lucrator al Securitatii”, dupa cum a tinut sa mentioneze in mod expres CNSAS. In ceea ce priveste culoarea politica la zi, cei sase sunt sustinuti de trei partide (3 de PRU, 2 de ALDE si unul de PMP). Odata cu publicarea acestor nume, CNSAS a precizat ca a verificat pana acum 5.164 de candidati din totalul de 6.477, ceea ce inseamna ca nu este exclus sa existe si alte ”surprize” ascunse printre cei 1.313 de candidati nepuricati inca.

author avatar
Simona Badulescu
766 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai nene,mai lasati-ne cu asa zisi „turnatori „ai Securitatii!…au trecut aproape 28 ani de la Revolutie si NE tot uitam in urma!!…..poti spune de TURDA ca a fost TURNATOR ,cand el are gradul de GENERAL?…deci a lucrat in SISTEM …si care-i problema!!?…ce Securitate aveam atunci si ce avem acum ,ca „ne-au calarit spionii straini”,am ajuns vai mama noastra!!….dupa mine ,GHEORGHE TURDA poate fi un parlamentar bun ,ba-i un bun roman ,asta este!!!….un pensionar de la saiba ,care NU mai inghite „gogosile”cu turnatori!….am fost fraieriti ,pentru 100 ani de acum inainte!!!…

  2. Cum dracu’ il gasira CNSAS tocmai pe Turda colaborator si pe Basescu nu ? La Turda se poate explica simplu daca are semnat angajamentul cind pleca la concerte in streinatate, a fost santajat de securitate ca sa poata iesi din tara nu ? dar se poate verifica daca are note furnizate despre anumite persoane si acelea au suferit consecint, daca nu a furnizat este asa cum am aratat la inceput a semnat sa poata iei la concerte. Nu am vazut parerea lui Turda in acest sens, care poate fi edificatoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger