AcasăNewsTurnati pe „TrumpiLeaks”

Turnati pe „TrumpiLeaks”

Informatori din toata America, va asteapta site-ul regizorului Michael Moore

Asa se numeste site-ul lansat de regizorul si activistul Michael Moore, care indeamna persoanele, sau mai bine zis informatorii, sa-si publice datele stranse despre presedintele Donald Trump si administratia sa, evident, toate astea pentru binele Americii.

Informatori din toata America va asteapta site ul regizorului Michael Moore

”Americanii patrioti din guvern, politie sau sectorul privat care au cunostinte despre infractiuni, incalcari a increderii publicului si abateri comise de Donald Trump si asociatii sai sunt necesari pentru a informa in numele protejarii impotriva tiraniei a Statelor Unite ale Americii.(…) Stiu ca este riscant. Stiam ca am putea avea probleme. Insa, miza este prea mare pentru a nu ne asuma riscul”, a scris Michael Moore intr-o scrisoare deschisa publicata de Huffington Post. Lansarea site-ului TrumpiLeaks vine dupa scandalul presupusului atac informatic rus asupra unei companii care a furnizat software pentru campania alegerilor prezidentiale din SUA, o afacere dubioasa, in urma careia Departamentul de Justitie a gasit un inculpat, in persoana unei persoane in varsta de 25 de ani, cu autorizatie de securitate in sistemul federal, care a publicat respectivele informatii unei publicatii online. Regizorul american, cu vadite simpatii de stanga, lucreaza in prezent la documentarul “Fahrenheit 11/9”, cu un titlu inspirat de ziua de 9 noiembrie, cand Donald Trump a fost declarat presedinte al SUA.

author avatar
Bogdan Borcea
131 afisari

1 COMENTARIU

  1. Porcul asta gretos de Michael Moore e unealta docila a globalistilor si bilderberg-ilor. Iar unii, cretini, îi tin isonul. De ce ar fi Trump tiran? Tirani erau Obama si Killary Clinton, putin manipulare, tinere mintilor în bezna si ducerea catre pierzanie a americanilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger