Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Turnati pe „TrumpiLeaks”

Turnati pe „TrumpiLeaks”

Autor:

Asa se numeste site-ul lansat de regizorul si activistul Michael Moore, care indeamna persoanele, sau mai bine zis informatorii, sa-si publice datele stranse despre presedintele Donald Trump si administratia sa, evident, toate astea pentru binele Americii.

 

site Turnati pe „TrumpiLeaks”

Informatori din toata America, va asteapta site-ul regizorului Michael Moore

”Americanii patrioti din guvern, politie sau sectorul privat care au cunostinte despre infractiuni, incalcari a increderii publicului si abateri comise de Donald Trump si asociatii sai sunt necesari pentru a informa in numele protejarii impotriva tiraniei a Statelor Unite ale Americii.(…) Stiu ca este riscant. Stiam ca am putea avea probleme. Insa, miza este prea mare pentru a nu ne asuma riscul”, a scris Michael Moore intr-o scrisoare deschisa publicata de Huffington Post. Lansarea site-ului TrumpiLeaks vine dupa scandalul presupusului atac informatic rus asupra unei companii care a furnizat software pentru campania alegerilor prezidentiale din SUA, o afacere dubioasa, in urma careia Departamentul de Justitie a gasit un inculpat, in persoana unei persoane in varsta de 25 de ani, cu autorizatie de securitate in sistemul federal, care a publicat respectivele informatii unei publicatii online. Regizorul american, cu vadite simpatii de stanga, lucreaza in prezent la documentarul “Fahrenheit 11/9”, cu un titlu inspirat de ziua de 9 noiembrie, cand Donald Trump a fost declarat presedinte al SUA.


1 Comentariu la Turnati pe „TrumpiLeaks”

  1. nistropiceanu

    Porcul asta gretos de Michael Moore e unealta docila a globalistilor si bilderberg-ilor. Iar unii, cretini, îi tin isonul. De ce ar fi Trump tiran? Tirani erau Obama si Killary Clinton, putin manipulare, tinere mintilor în bezna si ducerea catre pierzanie a americanilor.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!