AcasăNewsTuristii se intorc de la munte, dupa Craciun: S-a intensificat circulatia rutiera...

Turistii se intorc de la munte, dupa Craciun: S-a intensificat circulatia rutiera pe DN 1, spre Capitala

Dupa cateva zile de relaxare si distractie, departe de oras, de poluare si de stres, o parte dintre romanii care au ales sa petreaca mini-vacanta de Craciun pe Valea Prahovei s-au inarmat cu rabdare si s-au urcat in masini, cu destinatia Bucuresti.

UPDATE: Din cate mentioneaza reprezentantii centurluI Infotrafic, date recente – corespunzatoare orei 12- scot la iveala faptul ca s-a format o coloana de masini si intre Busteni si Predeal, dar si pe DN73A Rasnov – Predeal, la intersectia cu DN1.

Drept urmare, recomandarea politistilor pentru soferi este ca, in cazul in care merg catre Ploiesti, sa aiba in vedere si urmatoarea ruta ocolitoare: DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti, in vederea evitarii aglomeratiei.

–-

Avand in vedere ca maine incepe o noua saptamana de lucru, chiar daca nu va fi una completa, avand in vedere ca se apropie si Anul Nou, multi dintre turistii aflati in statiunile montane de pe raza judetului Brasov se intorc, duminica, acasa.

Drept urmare, din care anunta reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane in cea mai recenta informare, corespunzatoare orei 11.15, circulatia rutiera pe drumul national 1, care leaga Bucurestiul de Brasov era intensa, indeosebi pe sensul de mers catre Capitala. Mai mult, aceeasi sursa precizeaza si faptul ca se circula in coloana, pe sectorul DN 1 aflat la intrarea in Busteni, spre statiunea Azuga.

Nu in ultimul rand, s-a observat ca a inceput sa creasca tot mai mult numarul masinilor aflate pe DN73 Brasov – Pitesti.

In acest sens, pentru a se evita producerea unor evenimente rutiere nedorite, soferilor li se recomanda sa circule prodent, sa adapteze viteza in curbe, sa mareasca distanta in mers, Totodata, politistii le amintesc tuturor conducatorilor auto sa aiba in vedere faptul ca nu au voie sa depaseasca pe un sector de drum in care exista o coloana de autovehicule in asteptare, in situatia in care prin aceasta manevra se ajunge pe sensul opus de mers.

sursa foto: max-media.ro

author avatar
Cristina Stefan
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger