Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Turcia boicoteaza Eurovisionul 2019

Turcia boicoteaza Eurovisionul 2019

Autor:

Turcia nu va participa nici la editia din acest an a concursului, estimand competitia ca neadaptata publicului tanar, potrivit presedintelui televiziunii publice turce. Mai ales ca viitoarea editie va fi gazduita de Israel, oaia neagra a presedintelui Recep Erdogan.

 

eurovision Turcia boicoteaza Eurovisionul 2019

Copiii nu trebuie sa vada o femeie cu barba sau un barbat cu fusta precum Cochita Wurst, spune directorul postului public din Turcia

conchita wurst Turcia boicoteaza Eurovisionul 2019Eurovision ar fi un concurs decadent si deviant de la morala, a lasat sa se inteleaga presedintele postului public de televiziune, Ibrahim Eren,citat de cotidianul Hurriyet. ”Nu vom participa la Eurovision”,a declarat Eren. Mai mult, facand aluzie la prestatia artistului Tom Neuwirth, cunoscut mai bine cu numele de scena Conchita Wurst, Ibrahim Eren a explicat de ce considera Eurovisionul neadecvat pentru tinerii telespectatori. ”In calitate de post public de televiziune, nu putem difuza in direct la ora 21, ora la care si copii se uita la televizor, un austriac care poarta si barba si fusta si care afirma ca este si barbat si femeie”. Ibrahim Eren a afirmat ca deja a anuntat Uniunea Europeana de Radio si Televiziune (EBU, organizatorul Eurovision) , cea mai importanta alianta a entitatilor mass-media de servicii publice, pentru ca ”a deviat de la valorile ei, iar cand acest lucru va fi indreptat, Turcia va reveni la Eurovision”. Boicotul turc al competitiei a inceput in 2012, din cauza ratingurilor scazute ale televiziunii publice din Turcia, care nu si-a ascuns dezaprobarea fata de regulile de vot. Israelul va fi gazda competitiei din 2019, la un an dupa cintareata israeliana Netta Barzilai a castigat Eurovisionul.


1 Comentariu la Turcia boicoteaza Eurovisionul 2019

  1. Frumuselu

    La cum se fac selectiile si la cum se dau premiile… Eu ai invit sa concureze la Cerbul de Aur daca nu so branzii din nou si
    ala ca vo 10 ani a lipsit.Iata cateva nume ce au luat premii si nu erau femei cu barba. Julio Iglesias, Christina Aquilera, Andra, Monica Anghel.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!