AcasăNewsTurcan o critica pe Dancila: Trebuie sa-si dea demisia imediat!/Nu stie, nu...

Turcan o critica pe Dancila: Trebuie sa-si dea demisia imediat!/Nu stie, nu intelege

Printre reactiile aparute dupa declaratiile pe care le-a facut premierul, duminica, din Statele Unite, cu privire la mutarea ambasadei, se numara si cea a liderului deputatilor liberali, care ar vrea ca sefa Guvernului sa paraseasca fotoliul de la Palatul Victoria.

Raluca Turcan cere demisia premierului, considerand ca „Viorica Dancila nu trebuie lasata sa vorbeasca despre relatiile internationale ale Romaniei! Nu stie, nu intelege, nu are atributii!”. Mesajul liberalei vine pe fondul anuntului ca Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, si-a anulat vizita oficiala in Romania, pe care ar fi trebuit sa o inceapa in cursul acestei zile, „din cauza declaratiilor iresponsabile si revoltatoare cu privire la mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim”, din cate acuza Turcan pe Facebook. „Romania a ajuns o RUSINE pe plan international din cauza gafelor unui premier diletant. Aceeasi vina o are si ministrul de externe, Teodor Melescanu, care a tolerat si tolereaza in continuare greselile de politica externa ale premierului”, considera Raluca Turcan, care conchide in reactia sa cu repetarea solicitarii in ceea ce o priveste pe sefa Executivului: „Viorica Dancila trebuie sa-si dea demisia imediat!”.

Mesajul vine dupa ce duminica Dancila anunta, din Statele Unite, intentia Guvernului de a muta ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, declaratie primita cu entuziasm in sala in care avea loc un eveniment la care a participat Dancila.

287 afisari

14 COMENTARII

  1. Mda, nu merge nimic la externe. Apoi trebuie sa ai o politica similara cu cea UE. Romania nu e superputerea SUA sa faca sa desfaca tratate sa nu-i pese de nimic. Noi nu suntem nici macar o putere regionala. Suntem o tara mediocra in regiune care efectiv nu avem nici in clin nici in maneca cu orientul…
    Ma asteptam la Veronica sa anunte unirea cu Basarabia. Da… Of saracuta mi si mila de ea.

  2. In orient trebuie gasita o solutie hibrid pt un popor hibrid care a fost adus peste alt popor. Poporul evreu cel biblic are o vechime de 3000 de ani. Au strabatut pustiul dar in cetatea lui David nu a fost tinut decat pana cand si-au pastrat credinta in Dumnezeu. Circa 1000 de ani. Apoi cetatea le-a fost arsde zeci de ori si chivotl sfant a disparut odata cu asta a pierit si increderea in poporul sfant si a lor in Dumnezeu.Ca atare dupa Sf. PROROC Ioan Botezatorul, acest popor nu a mai dat proroc. Au urmat 1400 de ani de ocupatie musulmana sub Saladin, islamica si otomana. Bravii cruciati au rezistat circa 400 de ani in a mentine crestina capitala vechiului regat domnesc. Eu in Ierusalim vad astfel. Tot ce e mica cetatuie a lui David data spre jurisdictie poporului hibrid evreu, poate le vine mintea la cap. In cadrul cetatii lui David, stat in stat ca Vatican. Biserici catolice si ortodoxe cu drept de carmuire si oranduire prin rotatie a tuturor tarilor catolice si ortodoxe de pe Terra. Parte a Ierusalimulu, parte de vest cu tot cu moscheea de aur redata conform rezolutiilor Onu, Palestinei,palestinienilor si poporului de 60 de ani mult obidit. Sa-i ajute Dumnezeu pe toti.

  3. Am avea:
    Ierusalim I – capitala reevreilor a celor ce altadata L-au vazut pe Dumnezeu
    Ierusalim P – capitala Palestina
    Ierusalim C – capitala hristica a crestinatatii noastre
    Acum deschidem 3 ambasade.
    Respectiv:
    1 Ambasada Romaniei in Ierusalim I,2 Ambasada Romaniei in Ierusalim P, reprezentanta onorifica a BOR in Ierusalim C.
    Punct.

  4. Nu poti sede cu fundul in paispe luntrii pentru ca acestea sunt miscatoare permanent si cu siguranta la un moment dat fundul iti va lua apa si chiar este pericol de innec.In prezent tara are statut de Colonie in cadrul UE si nu se poate exprima ca pe vremea celui asasinat in ziua de Craciun,adica sa fii in relatii bune si foarte bune cu toate partile,statele si chiar sa participi la rezolvarea unor probleme care depaseau cu mult statului Romaniei din acea perioada.In prezent,cred ca este necesar sa ne stabilim pe cine avem ca stapan,mai multi stapani cu ordine prea multe si controversate pot duce la situatii pe care noi nu ni le dorim.Colonia s-a asezat comod cu fundul pe doua scaune,unul de la Bruxelles si al doilea de la Washington,iar acestea au incepu sa se distanteze,daca vor continua asa noi vom cadea intre ele si cred ca nimeni nu isi doreste asa ceva.Din punct de vedere economic,daca se poate,ar fi bine sa ramanem cu UE-cu toate ca ne trateaza ca pe ultimii sclavi,dar,sigur,este necesar sa fim si in NATO cu relatii strategice alaturi de USA,este destul de dificil sa o facem,dar nu imposibil.SE vede foarte clar acum,guvernatorul trage spre UE condusa de Germania,iar guvernantii se indreapta spre USA,daca ar fi intelegere intre politicienii din tara totul ar fi posibil spre avantajul cetatenilor,dar nu este si ne asteapta un drum cu mari hartoape.

    • Perfect. Intro luntre ai pestii pita si unditeke in cealalta ai carabina si cutitul. Daca nu ai picioare sa le tii ca vin torenții atunci ce faci muti pestii alunecosi painea si unditele in luntrea a2a sau iei usor cutitul si carabina si abandonezi luntrea2a? Eu zic ca a 2a.

  5. Cat o priveste pe turcanca,se vede ca a pupat poala popii stolojeaniste si nu se poate rupe de acest obicei,una din cauzele ce au dus la pierderea conducerii partidului basist revopsit.Aceasta cerere a mai facut si in urma cu mai multe luni,pe acelasi subiect.Daca le stie asa de bine de ce nu face si propuneri explicite cu privire la acest subiect,mai devreme sau mai tarziu acesta tot trebuie rezolvat,important este sa nu ramanem iar de coada sau la coada,pentru ca acolo miroase a balegar.

  6. Asta inseamna ca îngheți relatiile cu Sua, Nato nu inseamna doar Sua si iti vezi frumusel de UE. Asta e patria noastra nu traim in podisul Golan si nici pe cal in Colorado. Pe conservele mele nu scrie nici Izrael nici Sua scrie made in Germania, Cehia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Franta, Italia, Romania, Moldova,Olanda si cam atat.

  7. Uite hih am gasit ceva stupefiant. Pe chilotii mei teribili de jegosi scrie intr-un colt mic.. Hah ce credeti ca scrie?MADE IN CHINA. Hai ca vi-i arunc astia tin bine!…

  8. Lol… Mai bine isi da toti chilotii si legi 2 vasle si faci o ambarcatiune pluta un sistem imposibil de scufundat .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger