AcasăNewsTurcan: In PDL nu trebuie sa fie un razboi cu sange pe...

Turcan: In PDL nu trebuie sa fie un razboi cu sange pe pereti!

(foto: ziareonline)

Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, ca isi doreste ca in partid competitia pentru conducere sa nu fie “un razboi cu sange pe pereti”.

(foto: ziareonline)

Intrebata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, cine crede ca ar avea sanse sa conduca PDL, Turcan a afirmat ca nu stie cine va candida, si nici nu stie cum se va desfasura competitia.

„Eu imi doresc un singur lucru: ca in aceasta competitie interna sa nu fie un razboi, cum spuneau unii, cu sange pe pereti. Ar fi cea mai mare greseala pe care ar putea sa o faca PDL. In acelasi timp nu vreau sa fie o competitie a intereselor personale, vreau sa fie o competitie a intereselor pentru partid. Sunt o mare sustinatoare a intereselor temeinice. Foarte multi dintre noi am fi in situatia sau in punctul in care am putea sa strigam «revansa», dar nu e bine pentru PDL pentru ca nu intotdeauna cei care striga «revansa» sunt si cei merituosi”, a precizat vicepresedintele PDL.

Raluca Turcan a afirmat ca presedintele Traian Basescu nu s-a implicat pana acum in interiorul PDL, si nu stie daca o va face: “Pana acum presedintele Traian Basescu nu s-a implicat in interiorul PDL, deci nu stiu daca o va face. Evident ca, la conventia trecuta, presedintele l-a sustinut in mod public pe Emil Boc. Nu stiu daca se va implica in acest moment”, a declarat deputatul de Sibiu.

Totodata, Raluca Turcan a afirmat ca PDL-ul ar putea fi condus atat de un barbat cat si de o femeie, pentru ca discutiile se vor purta pe baza performantei si a credibilitatii mai ales in exteriorul partidului.

In urma esecului de la alegerile parlamentare din decembrie, PDL a stabilit convocarea Consiliului National de Coordonare (CNC) pentru 23 februarie 2013, cand ar urma sa se stabileasca organizarea Conventiei Nationale Extraordinare a partidului pentru alegerea unei noi conduceri.

author avatar
Alina Costache
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger