Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tupeu de UDMR: „Salvam Clujul de Bucuresti”

Tupeu de UDMR: „Salvam Clujul de Bucuresti”

Autor:

UDMR a amplasat in Cluj-Napoca un panou de precampanie cu textul “Salvam Clujul de Bucuresti, taxele noastre sa imbogateasca Ardealul, nu Capitala”, dar si unul similar la Oradea, liderii Uniunii sustinand ca este vorba despre promovarea descentralizarii.

 

cluj panoujpg Tupeu de UDMR: „Salvam Clujul de Bucuresti”Pai, asa descentralizare, mai rar, coane Hunor! Vreti Tinut Secuiesc, vreti descentralizare, si acum sa va pompam si niste parale, ca tot Moldova moare de foame si voi ne tratati de “mitici”. Tupeist, cum e la moda in UDMR, presedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, a declarat ca mesajul transmis este unul care pledeaza pentru ca majoritatea taxelor incasate din teritoriu sa ramana pe plan local, nu sa mearga la Bucuresti. “Locuitorii Ardealului, de la care se strang aceste taxe, au cea mai mare nevoie de ele, pentru investitiile din zonele in care locuiesc, nu pentru a plati din acesti bani investitii in Bucuresti”, a spus Kovacs. Da? Dar cand banii de investitii din Bucuresti pleaca in Ardeal ca sa apara la voi infrastructura moderna, e bine, nu? Ar trebui sa mai incercam si invers, sa salvam Bucurestii de pretentiile voastre, sa vedem atunci cat de bine va va fi. Nu de alta, dar miticilor incepe sa li se cam ia de forma asta de tupeu tiganesc cu accent fino-ugric.


1 Comentariu la Tupeu de UDMR: „Salvam Clujul de Bucuresti”

  1. NicuS

    Anulati legea care obliga firmele care au un capital social mai mare de 50 milioane euro sa aiba sediul social in capitala, iar dupa ce acestia vor rvenii in zonele de obarsie o sa vedeti cum scade venitul brut pe cap de locuitor in capitala cu peste 50%. Si atunci nu veti avea voi bani pentru a continua proiectele voastre, dar va avea provincia (in tot restul tarii, nu doar in Cluj)mai multi bani de investit (sau de furat, ca nu se doreste condamnarea penala pentru folosirea frauduloasa a banului public de catre administratia locala).Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!