AcasăNewsTudose nu mai vrea greseli: Le-am atras atentia, lumea se uita la...

Tudose nu mai vrea greseli: Le-am atras atentia, lumea se uita la ceea ce spune FMI

Mihai Tudose e pe cale sa faca crize de nervi din cauza ministrilor. Nu mai bine ii da afara?

Dupa ce s-a aflat ca in prima parte a zilei Mihai Tudose a discuctat cu reprezentantii FMI, ajuns la Parlament, premierul a lamurit care anume a fost tema discutiilor cu oficialii Fondului – nicidecum eventualitatea vreunui nou imprumut.

Mai exact, din cate rezulta din spusele lui Tudose, premierul i-a trimis pe expertii institutiei la datele existente la Ministerul de Finante, astfel incat sa nu mai apara vreo eroare de previziune. „Am chemat la discutii Fondul Monetar International, (…) nu pentru a lua bani cum deja am inteles ca a inceput sa se auda, ci pentru a vorbi cu domniile lor, impreuna cu ministrul de Finante, sa faca o vizita la Ministerul de Finante sa vada exact cifrele, fiindca domniile lor in octombrie fac previziune de sfarsit de an, pe partea financiara a Romaniei. Dat fiind faptul ca ultimele doua le-au cam gresit -Romania nu a functionat asa cum a spus FMI-ul, ci un pic mai bine – ca sa nu mai apara si a treia greseala, (…), le-am oferit suportul cifrelor oficiale ale Romaniei, ca sa se bazeze pe ele. Atata tot”, a sustinut prim-ministrul.

„Nu le-am reprosat, le-am atras atentia, ca totusi sunt ditamai organismul si lumea se uita la ceea ce spune FMI (…) eu nu i-am acuzat de reavointa, dar sa fie un pic mai atenti”, a mai subliniat Tudose.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger