Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tudose: Nu exista nicio explicatie pentru un deces intr-un spital cauzat de lipsa unui medicament

Tudose: Nu exista nicio explicatie pentru un deces intr-un spital cauzat de lipsa unui medicament

Autor:

Pe fondul crizei imunoglobulinei si a unei vieti curmate pe fondul lipsei acestei substante, in conditiile in care femeia care a pierit era internata intr-un spital, premierul a discutat, in cursul dimientii, cu ministrul Sanatatii si cu responsabilii din domeniul aprovizionarii cu medicamente.

 

tudose 1 350x207 Tudose: Nu exista nicio explicatie pentru un deces intr un spital cauzat de lipsa unui medicamentSubiectul a fost abordat de catre prim-ministurl Tudose si in cadurl sedintei de Guvern de miercuri. “Am convenit impreuna cu domnul ministru ca de astazi nu mai este loc de explicatii si ca nu exista nicio explicatie pentru un deces intr-un spital cauzat de lipsa unui medicament”, a anuntat Tudose.

Totodata, premierul i-a transmis ministrului Sanatatii ca are la dispozitie 7 zile pentru a remedia problema. “Partea cea mai blanda este plecarea acasa, mergand pana la plangere penala pentru neinfaptuirea obligatiilor de serviciu la cei responsabili, cu schimbari legislative, acolo unde este cazul. Termenul este o saptamana pentru a regla aceste lucruri”, a subliniat premierul.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!