Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tudose da de inteles ca are sprijinul colegilor: mi-au cerut sa nu plec

Tudose da de inteles ca are sprijinul colegilor: mi-au cerut sa nu plec

Autor:

In cursul acestei zile, Mihai Tudose ar urma sa discute cu liderul PSD despre schimbarile pe care premierul le-ar vrea  aduse componentei actualului Guvern.

 

tudose 3 350x196 Tudose da de inteles ca are sprijinul colegilor: mi au cerut sa nu plecLa mai putin de patru luni de la investirea Cabinetului Tudose, Mihai Tudose a anuntat – si la a doua televiziune de stiri-  ca vrea sa ceara schimbarea a cel putin cinci ministri din actualul Guvernul, a celor trei ministri cu probleme penale, si a altor doi – “din cauza lipsei de performanta”, “pe motive argumentate”, din cate a detaliat, seara trecuta tarziu, la RealitateaTV.

Totodata, prim-ministrul a facut referire la Cabinetul anterior venirii sale la Palatul Victoria- cel care a cazut in urma unei motiuni de cenzura initiata de PSD -ALDE, dupa ce premierul de la acea vreme a ramas fara sustinerea actualei Coalitii de guvernare. “In cursul dupa-amiezii si serii (de luni-n.r), am avut biroul plin de colegi, de presedinti de organizatie care au venit sa imi ceara sa nu plec. Situatia poate e un pic cum spuneti, ca (…) in primele 100 de zile din Guvernul Grindeanu, numai ca e un pic pe dos, (…) mie mi-au cerut sa nu plec, sa nu cumva sa plec“, a sustinut Tudose.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!