AcasăNewsTudose da de inteles ca are sprijinul colegilor: mi-au cerut sa nu...

Tudose da de inteles ca are sprijinul colegilor: mi-au cerut sa nu plec

Mihai Tudose e pe cale sa faca crize de nervi din cauza ministrilor. Nu mai bine ii da afara?

In cursul acestei zile, Mihai Tudose ar urma sa discute cu liderul PSD despre schimbarile pe care premierul le-ar vrea  aduse componentei actualului Guvern.

La mai putin de patru luni de la investirea Cabinetului Tudose, Mihai Tudose a anuntat – si la a doua televiziune de stiri-  ca vrea sa ceara schimbarea a cel putin cinci ministri din actualul Guvernul, a celor trei ministri cu probleme penale, si a altor doi – „din cauza lipsei de performanta”, „pe motive argumentate”, din cate a detaliat, seara trecuta tarziu, la RealitateaTV.

Totodata, prim-ministrul a facut referire la Cabinetul anterior venirii sale la Palatul Victoria- cel care a cazut in urma unei motiuni de cenzura initiata de PSD -ALDE, dupa ce premierul de la acea vreme a ramas fara sustinerea actualei Coalitii de guvernare. „In cursul dupa-amiezii si serii (de luni-n.r), am avut biroul plin de colegi, de presedinti de organizatie care au venit sa imi ceara sa nu plec. Situatia poate e un pic cum spuneti, ca (…) in primele 100 de zile din Guvernul Grindeanu, numai ca e un pic pe dos, (…) mie mi-au cerut sa nu plec, sa nu cumva sa plec„, a sustinut Tudose.

67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger